Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi volt a legrosszabb betegseg...

Mi volt a legrosszabb betegsegetek?

Figyelt kérdés
Mikor volt? Mennyi ideig tartott? Mi volt benne a legrosszabb?

2022. júl. 26. 19:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
68%

Évek óta depressziós vagyok, volt már öngyilkossági kísérletem, drog és gyógyszer függő vagyok, pajzsmirigyproblémák miatt folyton leharcolt és fáradt, IBS már több mint fél éve, kóros hasmenés és bélgyulladás, koffein függő, jelenleg ez az alap állapotom.

Erre jön még a mostani vesegyulladásom, alulfertőzésem, lázzal.

A legrosszabb, legfájdalmasabb a mapokig tartó hasmenés volt; 5 percenként futottam vécére, remegtem és izzadtam, az étel bármilyen szilárd is volt függőleges helyzetben azonnal átment rajtam, pokolian fájt, vérzett, semmilyen székletfogó nem segített. A második a 4 hónapig tartó tüdőgyulladás volt, nem aludtam és alvás közben is köhögtem, a torkom megdagadt és a végén infúzió és kísérő kellett hogy felügyelje a légzésemet éjszaka is. Abortusz előtti tágító pálcika; kegyetlen fájdalom pedig kaptam fájdalomcsillapítót. Aztán volt mandulagyulladásom, arcüreg, komolyabb vesemedence tágulat és gyulladás, immunrendszer probléma miatt fertőződök el mindig pedig nagyon figyelek hogy egészségesem éljek és higiénikus is vagyok... A menstruáció minden hónapban kétszer köszön be,az is fájdalmas, alig bírok olyankor felkelni. Migrén és ízületi fájdalmak is gyötörnek elég gyakran. A bőröm hámlik mert korán hal el... Mindenféle futó influenza vagy bármi megtalál, nem is tudnám most felsorolni, szinte mindig beteg vagyok. Igazából majdnem mindennel megáldott a sors amit ember csak félhet. És még csak 21 éves vagyok.

2022. aug. 2. 20:17
 12/21 anonim ***** válasza:
38%

11

Fuh, nagyon sajnálom. :(((

10-es voltam

2022. aug. 2. 22:29
 13/21 anonim ***** válasza:
65%
Covid szar volt.
2022. aug. 4. 03:00
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Kiskor óta epilepszia. Sosem fogom kinőni. Nem a betegség rossz, hanem a rohamok utáni sérülések. Orrtörés, fejsérülések, nyelv, szájharapdálás utáni hetekig tartó gennyes sebek. Napokig nem tudtam enni a sérülések miatt...
2024. ápr. 23. 21:33
 15/21 anonim ***** válasza:
Egy csontbetegség, ami után levágták az ujjam.
2024. máj. 6. 11:25
 16/21 anonim válasza:
Másnaposság
nov. 24. 12:49
 17/21 anonim ***** válasza:
Vírusos agyhártya és agyvelő gyulladás. 2 hónapon keresztül voltam kórházban. Többször vettek csontvelőt, majdnem meghaltam.
dec. 9. 10:16
 18/21 anonim ***** válasza:

Anorexia, bulimia.

Még mindig nem vagyok 100% egészséges, mivel ez mentális betegség, de legalább már nem 35 kiló, mint anno többször is.

dec. 9. 11:12
 19/21 anonim ***** válasza:

18 pacsi! Kitartást, bírni fogod. Gyógyult anóból áttörő bulimiás vagyok.

Nem az étkezésit mondanám, inkább a pár évvel ezelőtti calici vírust. A legrosszabb az egészben az volt, hogy közben a pici fiammal az anyósom volt benn a kórházban, mert én megmozdulni sem tudtam, ahogyan az apja sem. A vége nekem kórház lett infúzióval, amit többszörre is alig tudtak bekötni, úgyhogy a lábamba kaptam, illetve mesterségesen tápláltak.

dec. 9. 13:44
 20/21 anonim ***** válasza:
17# Sajnállak, szörnyű lehetett. Rendbejöttél teljesen?
dec. 9. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!