Arcüreg és középfül gyulladasom van; az normalis, hogy bal oldalon a fogaimat sem erzem?
Bocsánat, részleteket nem irtam. Van családom, par hete mindannyian betegek voltunk, ok meggyogyultak, nekem felsoleguti betegségem lett, majd abbol egy arcureg gyulladás. Szerdán voltam masodvelemenyert egy masik orr-fül-gegesznel es o alakította meh es kaptam uj antibiotikumot.
Volt mar arcureggyulladasom gyerekkoromban csak most nem szedhetek fájdalomcsillapítót túlzottan mert varandos vagyok es annak idején napi több cataflamot szedtem ami elmulasztotta a fájdalmat
Koszi! Ahogy irtam, csak második napja szedem az antibiotikumot, a nogyogyasszal egyeztettem elotte es o javasolta, h valszeg uj fajtáraclenne szükségem, amit a második (magán) gégész meg is erősített.
Közben angol forrásból olvastam, h sajnos ez nagy nyomasnal ami az arcuregben van, előfordulhat, hogy az oldalsó fogakat, inyet is érinti es fájdalmat / zsibbadast okozhat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!