Akinek lúdtalpa, bütyke van tud papucsban menni?
Figyelt kérdés
Én régebben igen, de egyre rosszabb flip flopban az első lépés is fáj, váltottam Birkenstockra, de pár perc után sajog a talpamtól a derekamig.2022. júl. 18. 12:29
1/5 anonim válasza:
Nekem bütyköm van, de én tudok, sőt kifejezetten jó benne.
2/5 anonim válasza:
Tudok, lúdtalpam is van, meg bütyköm is.. de nem okoz problémát most még.
3/5 anonim válasza:
Mindkettő van, de egyik sem akadályoz a papucs hordásban.
4/5 A kérdező kommentje:
De jó nektek, hány évesek vagytok? Nekem pár éve romlik, már komolyan meggondolom mennyit menjenek gyalog. A bütyköm most kezdődik, én is a lúdtalp miatt nem tudok rendesen járni. 45f
2022. júl. 18. 13:32
5/5 anonim válasza:
én 19 vagyok, a bütykeimet anyutól örököltem, de enyhébb ludtalpam is van.
szerintem a bütyök nem akadály, én egész nyáron flip-flopban járok, így fáj a legkevésbébb a lábam...néha érzem a talpamat mondjuk, ez lehet a ludtalp miatt van, és lehet h rosszabb annak, akinek sulyosabb...én ilyenkor leveszem a papucsot, kb 10-15 percig masszirozom ott, ahol a boltozatnak kéne lenni, és utána egész jó megint
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!