Valaki megnyugtatna hogy nincs leukémiám? Mert már megőrülök úgy érzem..
3-asnak: köszönöm szépen, megpróbálom leírni.
Úgy kezdődött hogy övsomorom lett egy hónapja. Már akkor olvastam hogy okozhatja ez a "nem időskori" övsömört. Mondtam a háziorvosnak de kb kinevetett.. elküldött vérvételre, akkor csak az eozinofil, a laktát dehidrogenáz, a nátrium és a karbamid lett alacsony. Azt mondta ez teljesen jó vérkép, nyugodjak meg.
De utána 2 héttel újra elmentem vérvételre és akkorra picit lejjebb ment a vörösvérsejt, nem volt csillagos de az alsó határértéken volt. Az eozinofil tovább csökkent. Karbamid is, nátrium is alacsony.
Voltam hasi ultrahangon az negatív lett.
Tüdőszűrésen is, az is negatív.
Köszönöm szépen.
De nincs vashiányom. 18,1 (10,7-32,2)
Ezért (is) gondoltam hogy akkor más miatt lehetek vérszegény.
Foltjaim is vannak mostanában és piros pöttyök is.
Hát nem tudom, jó lenne megnyugodni de teljesen kész vagyok:(
Te már megőrültél. Azt írtad "az alsó hatarerteken volt a vörösversejt"
Miközben az alsó határ 10.7 neked meg 18 felett van!!!!
Pszichiátrián tudnak rajtad segíteni mert ez nagyon súlyos.
Akinek valóban határertéken van a vörösversejtje annak érdemes vasat szedni akkor is ha nem vérszegény még. De a tiéd nincs a határertéken és leukémias sem vagy csak elmebeteg.
Az a vas amit írtam.
A vörösvérsejt 4,1 (4,1-5,1)
Te gyagyas vagy teljesen???!!! Semmi szükséged a vasra. Most írtam le. NINCS határértéken a vörösvérsejted!!! Nem ismered a számokat? 10.7 az alsó határ!!! Neked 18.1 van!!! Majd ha 11 lesz akkor szedjél vasat. 🙈
Ennyi ésszel csoda, hogy még élsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!