Fiatalkori térdfájás, megnyugtatna valaki?
Lassan 4 éve fájdogál a jobb térdem. Néha jobban, néha kevésbé. Most viszont pár napja úgy érzem jobban fáj és inkább nyugalmi állapotban. Érzem, hogy be is van dagadva.
Utoljára 2 éve voltam orvosnál ezzel, mert akkor eléggé fájt és augusztus volt. Most megint eléggé felmelegedett az idő, lehet van hozzá köze vagy hogy meg fog jönni lassan.
Sajnos a negyediken lakom, lift nincs, de mivel saját lakás, nem terveztük mostanság eladni, mert szuper helyen van és felújítottuk. :(
Nagyon el vagyok keseredve mert 25 évesen rémes ezzel élni. De nagyon remélem, ha ilyen krónikus már a dolog és hol fáj, hol nem, ez csak nem rák...
Sajnos csak szerdán tudok orvoshoz menni, addig borogatom, kenegetem.
Jézus Isten, miért lenne már rák? Ma ez a negyedik kérdés kb amikor valaki egyből rákosnak gondolja magát egy fejfájás meg stb miatt.
Ízület, valószínű örökölt vagy túl van terhelve. Nekem gyermekkorom óta ilyen a térdem, van, hogy rá állni alig tudok. Kaptam már injekciós kezelést is de nem használt. Örökletes ízületi betegség. 23 éves vagyok.
Ezt nyilatkozták róla:
"★★★★★ 5/5 csillag. Orsika · 6 hónapja
Csodaszer
3 hete kezdtem el használni a kapszulát. A bal térdhajlatom évek óta fáj, vannak/voltak/olyan napok, amikor még a lépcsőn való közlekedés is nagy fájdalommal járt. Már 2 hét után éreztem a hatást, és egyre jobb a helyzet. Egyszerűen hihetetlen, hogy a fájdalom amivel azt hittem meg kell tanulnom együtt élni, egy ilyen kapszula hatására elmúlhat. Még csak 3 hete szedem, és biztos vagyok benne hogy a kúra végére teljesen elmúlik a panaszom."
Én pedig erre akarok váltani a Kurkumás&Kollagénes ízületvédőmről:
A kurkuma azért jó, mert erős gyulladáscsökkentő, és védi az ízületeket.
Nekem is a térdeimmel van gond, meg a derekammal. Igaz, én dupla annyi idős is vagyok.
A fenti zöld kagyló kapszulában csak az van, és zselatin. Amit én választottam, abban zöld kagyló, kurkuma, és Csűdfű is van, meg persze zselatin, és kondroitin - szulfát, ami szintén támogatja az ízületet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!