Lehet hogy Magyarországon már nem lesz kötelező maszkviselès? Már egyre több ország megint újra kötelező maszkviselès! Eddig még nincsen róla szó Magyarországon!
Biológus vagyok és jó pár évet dolgoztam egy karanténállomáson. Nem statisztikákkal foglalkozom. Nem is értem hogy jön ez ide?
A maszk kiváló eszķöz betegségek terjedésének megakadájozására. Nem veletlenül viselik az orvosok műtétek alkalmával vagy az infektológiai osztályokon. Ez már a covid előtt is így volt. Komolyan nem értem ilyen kis dolog miatt miért kell cirkuszolni. Le lehet pontozni de ettől még nem lesz igazatok.
14.
Engem ez nem érdekel. Ha valaki félti magát, hordjon maszkot felőlem. Nem az én bajom, hogy meg szoktál fertőződni évente kétszer, hordd, én évente 1x sem szoktam.
Nem mellesleg, ha bejön a közlekedési eszközökre, meg a boltokra is, akkor nem fél-1 óráról lesz szó, mert akkor a betoji munkahelyek is meglépik és máris napi 10 órát kell benne aszalódni.
Világos számokat kell közzétenni ELŐRE, hogy mekkora kórházi vagy halálozási aránynál kell maszkolni és akkor nem ilyen hasraütésszerűen, meg hangulattól függően, meg többi országot majmolóan találják ki. Na persze az is rögtön kiderülne, hogy már soha nem érjük el azokat a számokat sem, amikor megszüntették a maszkviselést, nemhogy a korábbiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!