Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet hogy Magyarországon már...

Lehet hogy Magyarországon már nem lesz kötelező maszkviselès? Már egyre több ország megint újra kötelező maszkviselès! Eddig még nincsen róla szó Magyarországon!

Figyelt kérdés
2022. júl. 13. 13:23
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
54%
Nem hiszem hogy lesz. Bar idén nem lesznek valasztasok így bátrabban merik szivatni a népet. Ha kezdenek megtelni a kórházak ősz végén talán bevezetik megint. De ki tudja Orbánt nem túlzottan érdekli hányan halnak meg és az sem hány műtét/orvosi ellatás marad el a jarvány miatt. Neki van pénze maganorvosra meg kórházra. Magán stadionra még nincs így azt éppitet még párat a nép penzéből. ;)
2022. júl. 13. 16:06
 12/43 anonim ***** válasza:
54%
Lezárások szerintem nem lesznek. Lehet maszk sem. Ott az oltás, ingyen van. 4et kaphatsz ha nem hatott akkor meg lehet dögleni. Senkit nem érdekel. Lényeg, hogy a kormány tagajai jól éljenek. Most meg szedik vissza a választás előtt elosztogatott pénzeket. Majd utána foglalkoznak "talán" a járvánnyal.
2022. júl. 13. 16:10
 13/43 anonim ***** válasza:
72%
De mi a francnak? Kit érdekel, hogy több a náthás? Nem lehet ennyit kibírni, inkább a maradék 8 milliót szívassuk maszkkal?
2022. júl. 13. 21:42
 14/43 anonim ***** válasza:
70%
13 a maszk egy védelmi eszköz a covid meg nem egy nátha. Akinek csak a bkvn, orvosnál meg a boltban kell felvennie az komolyan nem értem miért hisztizik. Nem akkora ügy és megéri hordani. Ha téged nem is érdekel de másokat akik esetleg belehalnának a fertőzésbe megvédhetsz vele. Egy példa. Korábban évente kétszer összeszedtem valami hányós hasmenéses vírust ami 1 hétre kiütött. Mióta bejött a maszk viselet nem volt ilyen bajom. Nekem simán megéri azóta hogy a munkahelyi mosdóba felveszem a maszkot meg más nyilvanos wcn is. Még mindig jobb mint hányni.
2022. júl. 14. 11:07
 15/43 anonim ***** válasza:
6%
#14 Ha már ilyen szakértő vagy a témában biztos azt is tudod, hogy hány % halálozási rátájú a covid, illetve jelenleg mennyi fertőzött van és abból mennyi súlyos. Megosztanád velünk?
2022. júl. 14. 11:21
 16/43 anonim ***** válasza:
70%

Biológus vagyok és jó pár évet dolgoztam egy karanténállomáson. Nem statisztikákkal foglalkozom. Nem is értem hogy jön ez ide?

A maszk kiváló eszķöz betegségek terjedésének megakadájozására. Nem veletlenül viselik az orvosok műtétek alkalmával vagy az infektológiai osztályokon. Ez már a covid előtt is így volt. Komolyan nem értem ilyen kis dolog miatt miért kell cirkuszolni. Le lehet pontozni de ettől még nem lesz igazatok.

2022. júl. 14. 11:31
 17/43 anonim ***** válasza:
54%
#16 Szóval nem tudsz válaszolni a kérdésemre, csak mellébeszélsz. Mindjárt gondoltam.
2022. júl. 14. 12:01
 18/43 anonim ***** válasza:
54%
Ja és #16, Gyakorin mindenki biológus, meg virológus, szóval ne burkolózz ez mögé. Szerintem egy vírus, pláne egy világjárvány esetében érdemes tudni, hogy hány % halálozási rátájú, illetve kell-e 8 milliárd embernek maszkozni miatta.
2022. júl. 14. 12:07
 19/43 anonim ***** válasza:
70%
Csak kötözködni akarsz semmi más célod nincs. Nem érdeleknek az ész érvek. Semmilyen statisztika nem változtat azon, hogy ha járvány van akkor hasznos a maszk. Miért kell ahhoz milliókank meghalni, hogy ezt valaki elfogadja? Te szeretsz beteg lenni? Látszik, hogy még eltartanak. Aki dolgozik annak drága a betegszabadság.
2022. júl. 14. 12:11
 20/43 anonim ***** válasza:
54%

14.

Engem ez nem érdekel. Ha valaki félti magát, hordjon maszkot felőlem. Nem az én bajom, hogy meg szoktál fertőződni évente kétszer, hordd, én évente 1x sem szoktam.

Nem mellesleg, ha bejön a közlekedési eszközökre, meg a boltokra is, akkor nem fél-1 óráról lesz szó, mert akkor a betoji munkahelyek is meglépik és máris napi 10 órát kell benne aszalódni.

Világos számokat kell közzétenni ELŐRE, hogy mekkora kórházi vagy halálozási aránynál kell maszkolni és akkor nem ilyen hasraütésszerűen, meg hangulattól függően, meg többi országot majmolóan találják ki. Na persze az is rögtön kiderülne, hogy már soha nem érjük el azokat a számokat sem, amikor megszüntették a maszkviselést, nemhogy a korábbiakat.

2022. júl. 14. 12:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!