Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek valóban ennyi...

Szerintetek valóban ennyi esélye van?

Figyelt kérdés
Öcsémnek daganatot találtak a köldöke mögött (pontosan hol, nem is tudom). Mivel alapjából az alternatív gyógymódok felé hajlik, megreformálta a táplálkozását, zöldségleveket ivott, valamilyen olajat (kender?), kipróbálta a hiperbár oxigénterápiát, nem is tudom mi mindent még. Az utolsó vizsgálaton megállapították,hogy ez a daganat háromszorosára duzzadt már (15 cm), valamint a nyirokmirigyei is megdagadtak (rendellenességet találtak a nyelőcsöve mögött, a lépén, a bordák alatt.... összességében valami tíz helyen). Végül mégis beleegyezett a kemoterápiás kezelésbe. Három kezelést írtak elő neki, három hetenként. Azt mondták, hetven százalék esélye van, hogy rendbe jön. Hetven százalék az jó esély, reménykedhetünk a gyógyulásban?

2022. júl. 8. 08:29
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
9. Köszönöm. A diagnózis, most jártam utána, non-Hodgkin, nagy B-sejtes. Az öcsém különben 57 éves. Eddig csak annyit mondtak, hogy daganata van, azt nem, hogy milyen típusú. Elég agresszív, április óta háromszorosra nőtt az első daganat (a hasban).
2022. júl. 8. 15:22
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok orvos. De annyit tudok a limfómákról, hogy nem feltetlenül baj ha agresszív. Mert pont van egy fajtája ami ettől függetlenül jól reagál a kezelésekre és nem újul ki. Nem tudom neki ez van e. De ha beütöd a googleba szerintem kiderül. Egy ismerősömnek olyan lifómája volt ami sok év alatt okoz csak tüneteket. Nem agresszív. Viszont az rosszabbul reagál a kezelesekre és rendszerint kiújul. Meggyógyulni nem lehet belőle csak regressziós állapotba kerülni. Míg nemelyik agresszív változatból elérhető a teljes gyógyulás. De ezt a kezelőorvosának is tudnia kell.
2022. júl. 8. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!