Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Fájós púpos hátamon javítana...

Fájós púpos hátamon javítana ha mindig hason fekve aludnék?

Figyelt kérdés

2022. júl. 7. 14:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak kicsit látszik kívülről. De a röntgenen olyan a gerincem mintha egy kígyó lenne a hátamban. Csak a görbületek kiegyenlítik egymást így nincs púpom. Kb 30 évesen tudtam meg. Fájt a hátam és elmentem az ortopédiára. Elküldtek gyógytornára. Azóta csinálom minden nap.
2022. júl. 8. 14:34
 12/18 A kérdező kommentje:
Nekem látszik, kérdezgetik is, hogy nem fáj-e a hátam, de azt is kérdezték már, hogy nem zavar-e, hogy púpos vagyok.
2022. júl. 8. 21:59
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom a púpon lehet e segíteni de biztos nem véletlenül kaptad a fűzőt én meg nem kaptam. Viszont amellé kell a torna mindenképp mert az tart de így még kevésbé használod majd az izmaid. Amiket meg erősíteni kéne.
2022. júl. 8. 22:02
 14/18 A kérdező kommentje:
Aki fűzőmet csinálja azt mondta, évekkel korábban kellett volna már szép hátam nem lesz. Kaptam beutalót gyógytorna, masszázs meg egyéb kezelésekre. Nálad 30 évig senki nem vette észre, hogy baj van a hátaddal? Napi mennyit kell tornáznod?
2022. júl. 9. 13:54
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem senki nem figyelte a hátamat soha. Mondom annyira nem feltűnő. Nem voltam soha az az orvoshoz járó típus így csak akkor mentem el mikor már piszkosul fájt és alig tudtam ülni meg létezni nap végén.

Nincs ilyen, hogy mennyit "kell" tornázni. Ez szerintem egyéni. Minium 30 perc de minél többet csinálod annál jobb lesz. Te még nagyon fiatal vagy. Fog javulni ez egyészen biztos. Nálam már sajnos nem meg egyéb problémák is adódtak amiről még diagnózisom sincs mert mindenhol tojnak a fejemre. De mikor csak a sheuermann volt akkor tünetmentes lettem a torna kezdése után kb fél évvel. Szóval érdemes csinálni.

2022. júl. 9. 16:05
 16/18 A kérdező kommentje:
A fűzőmmel az első tapasztalat, hogy jólesően fáj ahogy az előreesett vállaimat próbálja korrigálni, a hátamat meg nagyon nyomja.
2022. júl. 12. 15:39
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Bírd ki ezt most. Segíteni fog meglátod. Csak a tornát is kérd mellé
2022. júl. 12. 16:26
 18/18 A kérdező kommentje:
Nem gond kibírom, eddig is hordtam volna ha előbb kiderül, hogy kell. Szerencsére a barátomat se zavarja :)
2022. júl. 13. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!