Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Van aki visszautasitotta a...

Van aki visszautasitotta a mutet utani sugarkezelest?

Figyelt kérdés
Szovettan szerint nincs attet. Staduum: 1-es. Most megis belengettek a sugarat. Mar a mutet is padlora kuldott. Ezen meg teljesen kiakadtam. Kerem irjon aki visszautasitotta, mas utat valasztott. Megbanta? Tudom, hogy mennyi es milyen mellekhatasa lehet akar evek mulva is. En konyoregtem a sugarert, hogy a eljeruljem a mutetet. K8jelentettek, hogy a mutet az egyetlen biztos gyogymod. Nekimentem. Most teljesen meg vagyok zavarodva.
2022. jún. 30. 16:19
 1/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Most mit vársz itt tőlünk, ezt a kezelőorvossal beszéld meg, természetesen a te döntésed az, hogy elutasítod-e vagy nem. Ezt nem igazán értem én sem, de nem is vagyok onkológus, na meg azt is kellene tudni milyen sugárkezelés, lokális vagy teljes testre? Mi az oka, hogy akarnak adni még a műtéten kívül, mivel magyarázzák?
2022. jún. 30. 16:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Akiről tudok, hogy alternatív utakat keresett, egy sem él már, de azért jó sok pénzt legomboltak róla, mielőtt elment. Műtét után a kemónak látom értelmét, mert lehetnek még rákos sejtek, amit a képalkotók nem mutatnak ki, viszont a sugarat nem értem, mit akarnak sugarazni, ha mindent kiszedtek?
2022. jún. 30. 16:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem van olyan ismerősöm aki nagyon durva alternatív kezeléssel ápolta magát. Ő sugárkezelést sem kapott. Van valahol egy vitamindiéta a polcon, az alapján élte a napokat, nagy szenvedéssel járt az éhezés de végül kihaltak a rákos sejtek. Ha nagyon reménytelen a helyzeted, megkereshetem azt a listát bár fogalmam sincs hol van és megvan e még, de nem abban halt meg végül hanem alkoholproblémákban 15 évvel később.
2022. jún. 30. 16:47
 4/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
54%
Igen, tehát nem lehet, hogy kemóról volt szó? Azt tudom még elképzelni, hogy a műtét nem sikerült jól vagy azt is kellene tudni, hogy a szövettan alapján sikerült-e kivágni ép szövettel a széleket vagy nem. Esetleg olyan a daganat, hogy a metszés során kerülhetnek a környező szövetekre rákos sejtek, de ez csak egy gondolatsor.
2022. jún. 30. 16:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem kemo. Kismedencei sugar. Nem egesztest.
2022. jún. 30. 16:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as! Igen kerlek szepen probald megkeresni.
2022. jún. 30. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!