Van egy megváltozott anyajegyem,ami fáj ,viszket és piros folt veszi körül egy ideje. Bőrgyógyászat,magán ellátásban is csak nyár végére ad időpontot.Ha melanoma,akkor mennyire gyors a terjedés?
Ugye nem gondolod hogy két mondat után megmodjuk hogy milyen típusú melanomád van ha van?
Keress tovább. Sokszor estefelé is rendelnék, olyan 8-ig általában azok kedvéért akik dolgoznak. Belefáradtál abba hogy elmkndásod szerint 6 rendelő nem adott online időpontot (1 nem vette fel és 1 szünetel ezeket nem számolom mert nem volt több mint 2 pertlc hogy ki derüljön)?
A,,VILLÁMGYORS,,-akat ajánlónak idemásolom a honlapjukról ezt : ,,
Tájékoztatjuk kedves Pácienseinket, hogy
2022. június 26. 21:00-tól
2022. július 17. 21:00-ig
a rendelés szünetel.
Vizsgálatkérés ez idő alatt is beküldhető,
a leletezés 2022. július 18-án 08:00-tól
újraindul.
MI francért bizonygatom nektek hogy nincs gyors időpont? lezártam.
Megírhatnád hogy melyik nagyváros közelében laksz és akkor hátha tudunk ajánlani olyat ami hamarabb fogad.
Még kellene értened higy nem vagyunk orvosok. Egy melanomának tűnő valami nem játék. Ha én azt mondom hogy nekem is van anyajegyek ami ez még az akkor rohadtul nem biztos hogy neked is az van és lehet hogy ezzel csinálunk bajt. Senki sem akar neked rosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!