Emellett a laboreredmény mellett mi állhat a hasi fájdalom mögött?
Pár hónapja tartó, jobb bordaív alatti/környéki szúró, diszkomfort érzés. Néha gyakrabban érzem, van, hogy napokig semmi.
UH-ra kaptam időpontot, de addig még mindig van 2 hét (magán).
A labor eredményem elvileg jó.
Volt már valakinek ilyen jellegű panasza? Mi lett végül a probléma?
Minden rosszra gondoltam már, de olvastam akár epekő is lehet. Nem érzem, hogy étkezéssel összefüggésben lenne, de majd figyelem jobban.
Viszont nem tudom lehet-e lelki oka is? Édesanyám rákkal küzd, egy közeli hozzátartozóm pedig elhunyt pár hónapja.
31 éves nő vagyok.
Köszönöm!
Ugyanez itt is, sokszor volt már. Például most is. És voltam uhn, vérvételen mindegyik negatív.
Szerintem lelki oka van.
Bélhangokat nem hallasz? Köldök körül nem szúrkál?
Nem akarom elszólni, de szerintem ez pszichés lesz. Mint nálam, mint nálad.
Viszont ezt nem merem mondani 100%ra, csináltas friss eredményeket. És ha mindenen végig mentél, akkor stressz vagy valami lelki baj.
Fertőzés? Igazából Magyarországon, minden bajt kivizsgálni egy jó pár év. Mert mindenhová mire időpontot kapsz.... Ezért érdemes bemenni sürgősségire vagy, esetleg ügyeletre és onnan tovább küld. És előbb kapsz időpontot. Meg megcsinálják a labort és a hasi uht.
Kedves kèrdező!
Vègül mi volt a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!