Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Csontmegnagyobbodás talpon...

Csontmegnagyobbodás talpon ,vagy fogalmam sincs mi az találkozott már valaki ilyennel?

Figyelt kérdés

Tehát, nagyon sokat gyaloglok naponta, munkából adódóan. És úgy gondolom nem megfelelő a cipő amit viselek, lúdtalpam is van.

A nagy lábam ujja alatt van kb 2 centire lefelé a lábam szélén ha megnyomom a lábamat ott, egy dudor, csont gondolom fél kör alakú. A másik lábamon is van de nem túlságosan kitapintható. Ez meg igen.

Nem fáj, ha mezítláb vagyok és lépek, a lábam a levegőben van akkor olyan érzésem van mintha az a csont ott lötyögne. De igazából nem, csak azt érzem.

Nehéz megfogalmazni.

A neten kerestem képeket, hogy tudjam mi a neve, de nem találtam.

Ez a rossz cipőtől alakulhatott ki szerintem.

Valakinek volt már ilyen?

Orvoshoz menjek el vagy először vegyek 1 lúdtalpbetétet?

Ha homorítok a lábammal akkor olyan mintha vissza húzódna az a csont.

Eléggé idegesít, pár napja érzem.

Hátha valaki tudja mi ez pontosan, vagy volt már ilyenje.

Orvoshoz kb 2 hét múlva jutok el addig valamit kellene kezdenem vele.

Köszönöm

2022. jún. 26. 20:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Rossz cipő és járási technika miatt alakulhat ki. Kálcium lerakodás. Speciális masször ki tudja masszírozni.
2022. jún. 26. 20:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Bütyök lehet (hallus valgus), nézz utána, ott van-e neked is. Rossz cipő, lúdtalp plusz genetika. Lassítható, de el nem múlik, csak műtéttel (ha muszáj).
2022. jún. 26. 23:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!