Nagyon gáz ha gerincferdülésem van?
20 éves vagyok. 15 éves korom óta van gerincferdülésem. Azonban hülye kamasz voltam nem foglalkoztam vele, csak hetente 1x jártam el gyógytornára, ezen kívűl semmit se tettem...már nagyon bánom, de hát sajnos ez van.
A gerincferdülésem tuti rosszabbodot és sajnos látszik is, nem konkrétan a gerinc görbülete ami látványos, hanem a csípőmnél lehet észrevenni, az egyik oldalon kissé besüpped.
Ha sokat sétálok fáj a hátam,ezen kívűl nem okoz panaszt, mégis zavar. Rondának érzem magam, nem merek strandra menni. Igazából nem is tudom miért írom ezt ki, csak valahogy nagyon rontja az önbizalmam..amúgy sincs sok, de amikor tükörbe nézek fehérneműben és látom magam, a gerincferdülésem mindig sírok..tudom hogy nálam sokkal durvább esetek vannak, de valahogy azt érzem, hogy emiatt sosem fogok kelleni senkinek, és hogy mindig mindenki csúnyának fogja tartani ezt a testi hibámat.
Nem tudom mi is a kérdésem, talán csak sorstársakra vágyom, valakire aki él gerincferdüléssel és nem volt rossz tapasztalata a társadalomtól.
Köszönöm a válaszokat.
Kedves 9-es én nem pontoztam le a válaszodat, még csak most álltam neki ezek olvasgatásának, egyiket sem pontoztam. Az hogy visszajössz ide kommentelni, úgy hogy nem is tudhattad ki pontozta le (mint írom nem én voltam) mégis egyből biztosra vetted, hogy én voltam, és olyan undorító stílusban fogalmaztad meg a véleményed, ezt nehezen tudom megérteni. Remélem szép álmaid lesznek, hogy ilyen csodás becsmérlő stílusban írtál, úgy hogy fogalmad sem volt ki pontozott le:).
Mondjuk ha itt tartunk neked az a fura, hogy engem zavar ez a számomra nem túl esztétikus vonásom, engem inkább az lep meg, hogy téged egy oldalon lévő pontozás akaszt így ki:). De mindenkit felpontozok, hiszen hálás vagyok a válaszokért, remélem örülni fogsz...
Igazából leszarom. 3 nap alatt kiderült számomra, hogy ez egy baromi beteg felület. Ki is törlöm magam. Kár az időért.
Jól fogok aludni, ne aggódj.:D
Buszúzóul a "vonásod" meg esztétikus csak felfújod mert nem lehetsz "Palvin Barbi." :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!