Nagyon gáz ha gerincferdülésem van?
20 éves vagyok. 15 éves korom óta van gerincferdülésem. Azonban hülye kamasz voltam nem foglalkoztam vele, csak hetente 1x jártam el gyógytornára, ezen kívűl semmit se tettem...már nagyon bánom, de hát sajnos ez van.
A gerincferdülésem tuti rosszabbodot és sajnos látszik is, nem konkrétan a gerinc görbülete ami látványos, hanem a csípőmnél lehet észrevenni, az egyik oldalon kissé besüpped.
Ha sokat sétálok fáj a hátam,ezen kívűl nem okoz panaszt, mégis zavar. Rondának érzem magam, nem merek strandra menni. Igazából nem is tudom miért írom ezt ki, csak valahogy nagyon rontja az önbizalmam..amúgy sincs sok, de amikor tükörbe nézek fehérneműben és látom magam, a gerincferdülésem mindig sírok..tudom hogy nálam sokkal durvább esetek vannak, de valahogy azt érzem, hogy emiatt sosem fogok kelleni senkinek, és hogy mindig mindenki csúnyának fogja tartani ezt a testi hibámat.
Nem tudom mi is a kérdésem, talán csak sorstársakra vágyom, valakire aki él gerincferdüléssel és nem volt rossz tapasztalata a társadalomtól.
Nem gáz. Az a gáz ha zavar
és mégse teszel ellene.
Ha teszel erte, akkor lehet javitani.
Nekem rendszeres edzes utan kiegyenesedett a hatam
Nekem pl nem fáj, pedig már közèpkorú vagyok, és nem járok ezzel orvoshoz, nem is tornázok. Az apró hibára inkább nem is mondok semmit, végülis egy kérdőjel alakú hát semmiség...
#7-es vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!