Lehet hogy valami szívbetegségem van?
Figyelt kérdés
Mindig amikor medencében vagyok sokáig vagy koncerten vagyok és hangos a zene akkor elkezd nagyon erősen fájni a szívem és levegőt is nehéz venni. Mindig ilyen volt egész kicsi korom óta azt hittem teljesen normális de megkérdeztem pár embert hogy ilyenkor ők mit szoktak csinálni de azt mondták nekik sosem fáj a szívük. Okosórán mértem a pulzusomat de teljesen normális volt viszont még a pólón is átlátszik ahogy ver a szivem. Máskor nem tapasztaltam ilyet csak ha nagyon hangos zene van és ha sok ideig vízben vagyok. (Fürdésnél nem fáj, a medencére gondoltam vagy tó/tenger)2022. jún. 22. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!