Ha szívbeteg vagyok akkor sehogy se fogok kapni diakmunkat ugye? 😞😞Közepesen súlyos. 17L
Figyelt kérdés
Dolgozni szerettem volna de arra gondoltam hogy ha közepesen súlyos szívbeteg vagyok akkor nem engedik 😑😑konkrétan mindenhez kell egészségügyi szarság. Én meg pont azt akarom elkerülni hogy ne derüljön ki😑😑😑2022. ápr. 28. 17:35
1/6 anonim válasza:
Dolgozni felnőtt korodban is kell majd. Én is az vagyok, de rengeteg munkát végezhetsz, nyugi.
2/6 anonim válasza:
Miért ne kaphatnál? Nem gond, ha kiderül, ezzel fogsz élni, és dolgozni felnőttként. Olyan munkakör kell, ahol ez nem akadály.
3/6 anonim válasza:
Ez azért nem így működik. Nyilván van olyan munka, amit nem végezhetsz, viszont amúgy semmi akadálya nincs annak, hogy dolgozz. Nyilván az egészségügyi alkalmassági vizsga az fontos, de ez nem azt jelenti, hogy csak egy 100%-osan egészséges ember dolgozhat, és akinek van valami baja, annak ennyi volt, sosem dolgozhat. Ez nem így van. Egyszerűen ez egy felmérés a dolgozó egészségügyi állapotáról. Nyilván nem minden munkakör lesz neked okés, viszont rengeteg másik megfelelő lesz. Egészségügyi mindegyikhez kell, és ezzel nincs is probléma, mivel a betegséged nem jelenti azt, hogy ne dolgozhatnál, szóval ne is tarts ettől. Szimplán legyél tisztában azzal, hogy milyen tevékenységeket nem végezhetsz, és akkor alapból oda ne is jelentkezzél.
4/6 A kérdező kommentje:
Hát én most a DM-be jelentkeztem raktárosnak ez az első munkám lenne és igazából nem tudom hogy az mennyire megerőltető. Valaki tudja esetleg hogy mire számítsak, úgy nagyjából miket kell majd csinálnom? 😅
2022. ápr. 28. 19:00
5/6 anonim válasza:
Hogy fogod így jó szívvel végezni a munkát???
Bocs, csak vicceltem
6/6 A kérdező kommentje:
Naaaaaa :( :( :(
2022. ápr. 28. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!