Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ezek szerint ezek a dolgok...

Ezek szerint ezek a dolgok előfordulnak mással is ?

Figyelt kérdés
Okosórával mért hirtelen pulzusesésre gondolok , most találtam 1-2 régi kérdést amiben a kérdezőnek leesik a pulzusa 50-43-ra , és nem érzékeli csak az órája , velem is hasonló van , már nem tom mit higgyek. Sajnos mobilról nem tudom belinkelni az említett kérdéseket , hátha tapasztalt más aki itt van ilyet.

2022. jún. 15. 15:18
 1/8 anonim ***** válasza:

Ugyanaz a kérdező írta ki n+1x a kérdést.

Ki kell dobni az okosórát, mert már az egy betegség, hogy valaki ráfügg az életfunkciói monitorozására. Hipochondriához vezető út.

2022. jún. 15. 15:27
 2/8 A kérdező kommentje:
De itt voltak régi 2020-as 18as kérdések nem hinném hogy ez egy ember mind , max van aki kiírja többszőr 2-3 hónap alatt de nem 2-3 évig.
2022. jún. 15. 15:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Ne figyelgesd az órádat.
2022. jún. 15. 15:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem figyelem de így hogy mástól is olvasok hasonlót , lehet mégse vagyok totál hülye és van ilyen , ez elgondolkodtat.
2022. jún. 15. 15:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Életed előző 20-30 évében nem volt órád, lehet, hogy akkor is ugyanígy ingadozott - és nem volt tőle semmi bajod.
2022. jún. 15. 15:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Na igen , ez könnyen lehet , a franc ezekbe az okos eszközökbe , rákantantják az embert az önfigyelésre.
2022. jún. 15. 15:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Megtaláltad a régebbi kérdéseidet? Már annyit kiírtál, hogy a legrégebbieket fel sem ismered.
2022. jún. 15. 20:39
 8/8 anonim ***** válasza:
#7: 👍😂
2022. jún. 15. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!