Megbetegedés nyáron?
Figyelt kérdés
A torkom elkezdett fájni tegnap este, azóta kicsit rosszabb, és reggel óta a nyirokcsomókat is érzem a torkomnál hogy beduzzadtak meg piros a torkom ahogy tükörbe megnéztem.
Ez valami sima torokfájás?
Valami gyors otthoni módszer hogy elmúljon?
Esetleg van ahhoz köze hogy szombaton bulizni voltam vittem pulcsit és leizzadva kellett benne várni a buszt reggel fel8ig?
2022. jún. 15. 11:30
1/6 anonim válasza:
Igen, bizonyára van köze. A június eleji hajnalok még hűvösek azért, főleg a napfelkelte idején.
Egyébként sok folyadék (főleg meleg tea) az egyetlen olyan módszer ami nekem ilyenkor segít. Ha van váladékcsorgás is akkor Sinupret mehet mellé napi 2x 50 csepp.
2/6 anonim válasza:
Nyáron is vannak vírusok, legfeljebb nincs járvány mint télen. Sós vizes gargalizálást ajánlom a torokfájásra, nálam ez az egy vált be, napi 3szor enyhén sós langyos vízzel gargalizálsz. Ha nem javul, háziorvos.
3/6 A kérdező kommentje:
A kamilla tea segíthet?
2022. jún. 15. 13:43
5/6 A kérdező kommentje:
hát, sajnos rosszabb volt mert utána kicsit bealudtam és alig bírtam beszélni, de bevettem fájdalomcsillapítót meg ittam néha sima erdeigyümis teát azóta picivel jobb
2022. jún. 16. 08:18
6/6 anonim válasza:
Nekem pár hete volt ilyen, fájdalomcsillapító, tea, neocitrán, strepsils.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!