Vajon milyen betegség az, ha mindent büdösnek érzek?
Figyelt kérdés
Kb 3 hete van ez nálam. A friss kedvenc ételeimet is büdösnek érzem. Annyira áporodottnak érzek egy csomó mindent, hogy leírhatatlan. Korábban sose volt ilyen velem, és nem akar szűnni. Szinte néha már öklendezek, hányingerem van. Olvastam, hogy covid utóhatás, de én nem is voltam covidos.2022. jún. 11. 10:59
1/5 anonim válasza:
Akkor most vagy az. Vagy voltál, csak nem tudsz róla, mert tünetmentesen estél át rajta.
2/5 anonim válasza:
Covid után van ilyen, vagy terhesség esetén.
3/5 A kérdező kommentje:
Karácsony környékén volt ilyen megfázás szerű valamim. Lehet, hogy covid akkor, de annyira enyhe volt, hogy alig volt tünetem. Létezik, hogy ilyen sok idő után jön ki az utóhatása?
2022. jún. 11. 12:12
4/5 A kérdező kommentje:
Már annyira elegem van belőle, hogy azt leírni is nehéz. 3 hete ettől szenvedek, és folyton a hányinger kerülget a büdös érzet miatt. Meddig fog ez tartani vajon?
2022. jún. 11. 12:15
5/5 Senior Séf válasza:
Felborult bélflóra okoz ilyet. Tudod, akármilyen nehéz is elfogadni, azok a kis szarjankók határozzák meg jószerivel az egész életünket, de a táplálkozásunkat mindenképpen. Ők döntik el pl., szeretjük-e a hűst, vagy rá se tudunk nézni. Szeretjük-e a zöld főzelékeket, vagy a szakács fejére borítanánk. Stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!