Mellkas fájdalom/szorítás és nehézlégzés mi lehet ez?
Mellkas röntgen kizárja a légmellet, meg a tüdőbe került ételt? Mert voltam és negatív lett. Igaz nem szántak rá sok időt, hogy megnézzék. Lassan 3 hete tart.
Nehézlégzésel van a bajom meg a oldalt a hónaljam alatt 10 centivel fáj leginkább.
Beutalt az háziorvosom asszisztense tüdőgyógyászatra mert a drága orvosom megint nincs, de nincs védettségim, így lehet meg se vizsgál azt mondta a nő a telefonban. De azért menjek július 7-én. Nem értem, hogy miért nem kardiológiára küldött először, vagy mindkettőre egyszerre. Most vissza megyek, megint várhatok egy hónapot.
Mellette meg aludni se tudok megint előjött az alvászavarom így 3-4 órákat alszok naponta, szóval jól elvagyok.
15#
Egy tapasztalt szem 20 másodperc alatt megtud leletezni egy egyszerű mellkas röngtent amiből napi szinten 10-et lát minimum.
Nekem kicsit hosszabban nézték és az nem tűnt fel nekik, hogy a májam be ban csúszva a tüdőmbe. Pedig egy diónyi folt volt ha nem nagyobb. Ha nem mondom, hogy tuti baj van mert érzem akkor hazaküldenek. Nem először.
Kell hogy legyen valami kórház is ahol laksz és sürgősségi ellátás. Kérd meg a szüleid, hogy vigyenek el kocsival. A hónod alatt nem fáj a szíved. Ezen ne aggódj. De sajnos ez tényleg sokminden lehet. Csak tippelgethetünk. Vizsgálat nélkül sajnos nem lesz találat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!