Nehézlégzés, mi lehet ez ah egész?
Néha azért legalább akkor vegyél levegőt, amikor írsz ilyen hosszú mondatokat.
Nem ittál amúgy előtte nehézvizet?
Dohányzol még? Bár 3 év nem annyira sok idő ahhoz, hogy ilyen jellegű panaszt okozzon, de inkább hagyd abba.
A röntgenen talán látszik valami, CT-re nem biztos, hogy beutalnak.
Valószínűleg spirometriát fognak végezni, ez légzésfunkciós vizsgálat. Remélhetőleg nem olyan szakorvost fogsz ki, aki szintén mindenkit a pszichiáterhez rugdos.
"Pedig semmi problémám nincs pszichesen ... kb eletem legjobb szakaszaba voltam semmj problémám nem volt, melóztam ott full joba voltam mindenkivel utana edzettem minden nap, hetvegentenhaverokkal voltam. ... ez miatt stresszelek ... nem hinnem hogy lenne akarmilyen psziches problemam"
A stresszelés is egy pszichés probléma. Nem az a kérdés, hogy szerinted van-e pszichés gond, hanem hogy egy szakember mit mond.
Egyébként meg az is lehet, hogy túlterhelted a dohányzással lenullázott tüdődet az edzéssel.
"abban meg foleg nem hiszek hogy a pszichologus akarmit is tudna ezzel kezdeni.."
Végülis csak pont az a dolga, hogy kezdjen vele valamit... Te se értesz a saját szakmádhoz, azért állsz így a pszichológusokhoz?...
A dohányzást felejtsd el mindenesetre! Te is tudod, hogy amiatt lehet, bármi is ez.
Szeretnem minel elobb lerakni én is, de elotte megvárom mit mondanak majd a vizsgalaton, de egyébként nem stresszeltem akkoriban egyaltalan, sőt..
Covidos meg nem hiszem hogy lettem volna, igazából egyik napról a másikra történt az egesz, a semmiből
"Szeretnem minel elobb lerakni én is, de elotte megvárom mit mondanak majd a vizsgalaton"
Szerinted van rá esély, hogy azt tanácsolják majd, hogy dohányozz csak tovább? Ha nem, akkor mi értelme megvárni, hogy mit mondanak?
"Covidos meg nem hiszem hogy lettem volna, igazából egyik napról a másikra történt az egesz, a semmiből"
A Covid is tud ilyen lenni, akár nulla légúti tünetekkel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!