Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nyelvcsap duzzanat?

Nyelvcsap duzzanat?

Figyelt kérdés
Szóval először múltév augusztusban hirtelen elkezdtem szarul kapni a levegőt és sokszor kellett nagy levegőket vennem, és nagyon sokat ásítottam, olyan érzés volt mintha nem ment volna le a levegő rendesen hanem megállt volna a nagyrésze félúton, ez elmúlt kb 1-2 hét múlva, és októberben újra előjött, itt már nem kellett sokat ásítanom meg nem volt annyira rossz mint augusztusban viszont itt néha rosszabb néha jobb volt de nem volt vészes. ez így folytatódott februárig február végén újra rosszul kaptam nagyon vagy 2 hétig és folyamat nagylevegőket kellett vennem a számon, és ugyanúgy mintha féluton megállt volna a levegő, meg elkezdtem fura érzést érezni a torkomban is mintha be lenne szűkülve, nyelésnél, ivásnál is pl. márciusban elmentem dokihoz ő elküldött tüdőgondozóba ott azt mondták nincsen baj csak valami gyulladást vagy mit mondtak meg a gyorsan kifújt levegő vagy nem tudom pontosan minek :D az értéke volt eléggé rossz. felírt montelukast tevat és légzésizom erősítőt azokat szedtem csinálgattam, pár napja megnéztem a torkomat benyúltam mélyre az ujjammal és lenyomtam a nyelvem hogy rendesen lehessen látni és a nyelvcsapom teljesen ráér a nyelvemre, ma voltam orvosnál ő nem tudta rendesen megnézni mert nem látott be normálisan ezért elküldött fül orr gégészetre, de oda még egy jó pár hét mire tudok menni. Tapasztalat ha volt valakinek hasonló? ez szerintetek nyelvcsap duzzanat lenne? mert nekem már nincs más ötletem hogy mi lehet a baj.

2022. jún. 9. 16:57
 1/1 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy nincs is megduzzadva,csak alapból nagy.

Nekem is túl nagy, hosszú a nyelvcsapom,Rálóg a nyelvemre,irritálja a nyelvgyökömet.

Mutass képet,én is megmutatom.

2022. júl. 22. 11:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!