Van most hányós-hasmenős vírus?
Figyelt kérdés
Írjátok meg azt is hogy hol.2022. jún. 3. 22:37
11/16 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy jobban vagy! A Cola nagyon jó, azt ajánlom mindenkinek
2022. jún. 6. 16:28
12/16 anonim válasza:
Van, azzal vagyok itthon táppénzen.
13/16 anonim válasza:
Mikor nincs?! Őszintén...
A "hol"-ra pedig a válasz: jellemzően azokon a helyeken fordul elő, ahol sok gyenge immunrendszerű ember van egy légtérbe összezárva: bölcsődék, óvodák, iskolák, kórházak, idősotthonok.
14/16 anonim válasza:
Na akkor lehet tényleg van most valami!
Ugyenez van nálam 2. napja. Pontosabban csüt.este kezdte a hasam, akkor még aludtam egyet rendesen, de tegnap 4x, mára 5x mentem ki..
Most iszogatom a Smectát meg teákat.
15/16 A kérdező kommentje:
Jobbulást utolsó!
2022. jún. 12. 12:49
16/16 anonim válasza:
Van. Nem rég estem át rajta bp-en. A tünetek alapján rota lehetett, nem calici. De tatabányán is van vmelyik oviban. Meg mindenütt.Calici, rota, adeno. Elég hasonló tüneteik vannak, kb csak tippelni lehet h melyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!