Hányni fogok, SOS (?) :'(
Valami nem volt oké az ebéddel szerintem és úgy érzem, hányni fogok.
Csak a problémám az, hogy 10 éve nem hánytam, és nagyon ki vagyok készülve, akárhányszor hányok, már kicsi koromban is nagyon sírtam előtte... :S
Tudtok bármi tanácsot, hogyan lehetne a helyzethez képest kevésbé kényelmetlenné tenni? Jobb várni amíg visszatarthatatlan vagy rákoncentrálni és kiengedni? Úgy érzem, ha nagyon akarnám, akkor jönne már.
Lavórba, vödörbe jobb, vagy WC-be?

Hát ... akkor nicns más hátra mint előre. Sok sikert :/
26/n
szilvi
Köszi nektek!
Már van lavór, szóval imádkozzatok, hogy éljem túl! :/

Próbálj kicsit büfizni előtte, nekem attól könnyebben jön (legalább hamarabb vége is lesz)!
Sok sikert.

wc főlé görnyedsz és a klótyó látványa el is inditja a cuccot
És túl vagy rajta
Amugy eléggé megmosolyogtató eza félek hányni, meg hogy lavórba hányni
Én ezeken a dolgokon azthiszem 6 éves koromban túl léptem
Lehet ti fiatalok vagytok, a mai korosztály már annyira életképtelen hogy méga hányás is egy hihetetlen dolog számotokra?!:D
Én például van hogy a pia miatt elmegyek hánynia klotyóra, aztán visszamegyek a társaságba és iszom tovább
Ha hányni kell akkor hányni kell, Mit kell ebből ekkora ügyet csínálni?

Emetofóbia! Én például attól félek hogy családtagot vagy közel állót kell látnom majd úgy..
mély lelki oka van ennek ami a gyerekkorban gyökerezik és rohadtul nem olyan kis vicces dolgok ezek mint amilyennek a begyöpösödött korosztályod látja.
26/n
szilvi

"Én például van hogy a pia miatt elmegyek hánynia klotyóra, aztán visszamegyek a társaságba és iszom tovább"
Nekem meg ez szürreális, gusztustalan és igénytelen, és ez vált ki belőlem valamiféle lenézést.
Szerintem életképes vagyok mondható értelmes munkával, élettel, párkapcsolattal rendelkező, sportos, antialkoholista 30-asként. Még úgy is, hogy emetofóbiás vagyok, és 22 éve nem hánytam még betegen sem, mert akkora bennem a gátlás.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!