Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Tonkrement belflorat, hogy...

Tonkrement belflorat, hogy tudok helyrehozni?)

Figyelt kérdés
Normaflort szedtem, nem hasznalt! Szedtem meg immunexet is, hatas szinten nulla. Kerek szepen javaslatokat. Betegseg, antibiotikum tette tonkre.

2022. jún. 1. 23:31
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Nekem a progastro 825-t ajánlotta a gasztroenterológus. Illetve probiotikus ételek fogyasztását. Nekem segített.
2022. jún. 2. 00:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Irnal nehany probiotikus etelt? Koszonom szepen !
2022. jún. 2. 00:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kovászos uborka, savanyú káposzta, kefír,ilyesmik segítettek, kerüld a cukrokat, finomított élelmiszereket,stb, 3-4 óránkénti étkezés ajánlott. Protexin balancet, pantoprazol sandozt szedek.

Még mindig nem az igazi, igaz nekem IBS-em és refluxom is van.

Jobbulást!

2022. jún. 2. 00:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
3as jókat írt,a fermentált zöldségek tényleg nagyon jók rá. Még a terápiás csontlevest mondanám,googleben így rákeresel megtalálod.
2022. jún. 2. 00:28
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
Most több, magújult hatóanyag van az olcsó JutaVit probiotikumban. Próbáld ki. 30.darabos 2000ft. Van 15.darabos is. Én használtam hónapokig és jó volt. A protexin nem jó, abban alig van csíraszám.
2022. jún. 2. 08:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Yiya LGG-ben 50milliárd CFU egy kapszula. Nem lehet egy lapon említeni a pár milliárdosakkal. Állítólag azoknak a jó részét megemésztjük, ezért a több jobb.
2022. jún. 2. 22:41
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Helyre lehet hozni, fermentált zöldségekkel, joghurt, probiotikum, de ennek idő kell, fél év, de akár egy év is mire helyre jön.
2022. jún. 5. 18:58
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Na igen mindenki gyorsan várja a javulást. Ennek idő kell. Mindenféle kapszula nelkül is helyre jön helyes táplalkozassal, a feher cukor elhagyásával, minimalizasával. Az olajos magvak is nagyon jó prebiotikumok, mint a dió, napraforgómag, tökmag stb. Nyers kókuszdió, fermentált ételek, italok, mint kombucha gomba, kefir, savanyu kpaposzta, joghurt, kimchi.

Gyógyteák: édeskömény, gyermekláncfű

2023. dec. 17. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!