Tonkrement belflorat, hogy tudok helyrehozni?)
Figyelt kérdés
Normaflort szedtem, nem hasznalt! Szedtem meg immunexet is, hatas szinten nulla. Kerek szepen javaslatokat. Betegseg, antibiotikum tette tonkre.2022. jún. 1. 23:31
1/8 anonim válasza:
Nekem a progastro 825-t ajánlotta a gasztroenterológus. Illetve probiotikus ételek fogyasztását. Nekem segített.
2/8 A kérdező kommentje:
Irnal nehany probiotikus etelt? Koszonom szepen !
2022. jún. 2. 00:21
3/8 anonim válasza:
Nekem kovászos uborka, savanyú káposzta, kefír,ilyesmik segítettek, kerüld a cukrokat, finomított élelmiszereket,stb, 3-4 óránkénti étkezés ajánlott. Protexin balancet, pantoprazol sandozt szedek.
Még mindig nem az igazi, igaz nekem IBS-em és refluxom is van.
Jobbulást!
4/8 anonim válasza:
3as jókat írt,a fermentált zöldségek tényleg nagyon jók rá. Még a terápiás csontlevest mondanám,googleben így rákeresel megtalálod.
5/8 anonim válasza:
Most több, magújult hatóanyag van az olcsó JutaVit probiotikumban. Próbáld ki. 30.darabos 2000ft. Van 15.darabos is. Én használtam hónapokig és jó volt. A protexin nem jó, abban alig van csíraszám.
6/8 anonim válasza:
Yiya LGG-ben 50milliárd CFU egy kapszula. Nem lehet egy lapon említeni a pár milliárdosakkal. Állítólag azoknak a jó részét megemésztjük, ezért a több jobb.
7/8 anonim válasza:
Helyre lehet hozni, fermentált zöldségekkel, joghurt, probiotikum, de ennek idő kell, fél év, de akár egy év is mire helyre jön.
8/8 anonim válasza:
Na igen mindenki gyorsan várja a javulást. Ennek idő kell. Mindenféle kapszula nelkül is helyre jön helyes táplalkozassal, a feher cukor elhagyásával, minimalizasával. Az olajos magvak is nagyon jó prebiotikumok, mint a dió, napraforgómag, tökmag stb. Nyers kókuszdió, fermentált ételek, italok, mint kombucha gomba, kefir, savanyu kpaposzta, joghurt, kimchi.
Gyógyteák: édeskömény, gyermekláncfű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!