A mellrák milyen csomót takar a mellben?
Figyelt kérdés
Van a mellemben egy enyhén fájdalmas csomó, ami kb 2 ujjnyi nagy és puhább tapintású, egyeletlen és olyan mintha mirigyek lennének egybe. Kell aggódnom? Érdemes ezzel elmenni az orvoshoz? 22 éves vagyok és 2 éve voltam uh-n ahol nem volt baj, annyit mondott a doki, hogy mirigyes a mellem.2022. máj. 29. 20:03
1/4 anonim válasza:
Én mindenképp elmennék orvoshoz. Amúgy a ciklusodban hol tartasz?
2/4 A kérdező kommentje:
2 hét múlva kell megjönnie
2022. máj. 29. 20:36
3/4 A kérdező kommentje:
Kb 3 hónapja van az hogy egyszer érzekeny, egyszer nem, ezért nem tudom eldönteni hogy mi lehet
2022. máj. 29. 20:40
4/4 anonim válasza:
Menzesz utáni napokban én elmennék orvoshoz. Inkább legyen felesleges vizsgálat mint baj. Egyébként nem kell megijedni és egyből rákra gondolni. Nekem is van.. Mastopathia cystica diffusa..Szóval van egy csomóm ami menzesz előtt fáj, feszítő érzés, puha, sima felszínű.(Ciszta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!