Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet? Már nyár óta fáj a...

Mi lehet? Már nyár óta fáj a jobb felső hátam, úgy a lapockámnál de nem tudom. Légzéskor fáj csak. Mellkasröngen eredménye is normális. Most májrkákra gyanakszok, tudom kicsit hipochonder...

Figyelt kérdés
2022. máj. 22. 19:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Milyen orvosoknál voltál vele eddig?
2022. máj. 22. 21:28
 12/17 A kérdező kommentje:
Mivel 17l vagyok ezért még nem felnőtt háziorvosnál. Pszichológust sokszor mondtak, az első a végén már nem vett komolyan szerintem
2022. máj. 22. 22:01
 13/17 A kérdező kommentje:
Dehát nekem meg fáj, akkor is ha nem gondolok rá. Mert engem nem nagyon érdekelt.
2022. máj. 22. 22:04
 14/17 jeverezi ***** válasza:

Nagymamamnak epevezeték rakja volt. Ugyan úgy kezdődött ahogy leírtad hátba nyíllal fájdalom, pihenő légzés stb.

Februárban sajnos elhunyt, mert a gyomorra illetve. Májra is ráterjedt a daganat és végül besárgulva, akut májelégtelenség elvitte.

És a máj és eléje nem fájt csak a háta lapocka környéke mindig arra panaszkodott

2022. máj. 22. 22:15
 15/17 anonim ***** válasza:
Mozgásszervi betegség lesz az, hiszen a vizsgálatok negatívak, lehet egy masszőr, vagy gyógytornász is segíthet.
2022. máj. 23. 08:37
 16/17 A kérdező kommentje:
Lehetséges, mert ha kihúzom magam akkor fáj a lapockámnál. Vagyis ha így hátra húzom a fejemet és a hátamat. Meg már ajánlottak sport kenőcsöt.
2022. máj. 23. 11:37
 17/17 A kérdező kommentje:
Szeptemberben voltam hasi ultra hangon, és ott az volt az epémről írva hogy "Az epeutak nem tágabbak".
2022. máj. 24. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!