Szerintettek mit tegyek?
2015-be volt alvás közbe nekem egy epilepsziás rohamom és utána kivizsgáltak és kiderült, hogy epilepsziás vagyok, aztán elkezdtem szedni gyógyszert rá és rendszeresen jártám vizsgálásokra 3-4 évig. Viszont aztán kiköltöztünk külföldre és orvos híján meg amúgy is folyton szarul éreztem magam a gyógyszerektől ( tehát folyamatosan álmos voltam és mindig nagyon fáradékony) ezért abba hagytam a gyógyszer szedését és kivizsgálásokra se jártam, mert csak rossz tapasztalataim voltak az orvosokkal akik a környékbe voltak.
Viszont már nagyon szeretnél jogosítvány, mert a környezetembe mindenki vagy most csinálja a jogsit vagy már meg van neki és én is nagyon szeretnék
És nem tudom, hogy mi tévő legyek.
Az alkalmasságit, hogyan tudnám megcsinálni a jogsihoz?
( jah és az az egy rohamom volt egész életembe, azt mondta az orvos, hogy kinőhettem, ha szedem a gyógyszert rendszeresen 2-3 évig, 2015 óta tünet mentes vagyok, és csomó olyan helyzetbe voltam már mikor jöhetett volna rohamom, de nem volt)
Szerintettek kinőhettem?
Hogy Magyarországon hogyan működik, azt tudjuk.
De hogy azon a külföldön, ahova költöztetek, azt nem. Talán ha egy külföldi fórumon érdeklődnél...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!