Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Gombás bőr kezelésére mik...

Gombás bőr kezelésére mik váltak be? SEGÍTSÉG!!!

Figyelt kérdés

Sziasztok! 2-3 Éve elmentem bőrgyógyászhoz, mert észrevettem, hogy világos foltok jelentek meg a tarkómon, felkaromon, mellkasamon, a foltos területeken nem barnulok. Úgy tudom, hogy ez bőrgomba, a sok verejtékezéstől, az erős UV sugárzás hatására jöhetnek ki (nap, vagy szolárium).

Azt mondták, hogy használjak nisoral sampont, mert lehet, hogy ez a gomba a fejbőrről indul lefelé, és ott kell megszűntetni a problémát. Már több tubust elhasználtam, próbáltam nyáron is, de akkor is használtam mikor nem ért erős sugárzás télen, akkor viszolt szoláriumba se jártam. Nem sikerült megoldani a problémát sajnos. Tapasztalatok? Nektek mi vált be leginkább? Gyógyszer, krém, vagy házi megoldás? Köszönöm a válaszokat!

2022. máj. 20. 11:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Másik bőrgyógyászt kéne keresni.

Gomba általában nem kifehéredik, hanem bepiropsodik.

2022. máj. 20. 11:22
 2/4 anonim ***** válasza:
74%

1: nem jól tudod!!! Létezik a napgomba!

[link]

2022. máj. 20. 11:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

vitiligo

[link]

2022. máj. 20. 11:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Menj el ismét a bőrgyógyászatra.
2022. máj. 20. 11:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!