Elment a hangom mit tehetek? Orvoshoz nem szeretnék menni.
Figyelt kérdés
2022. máj. 17. 10:09
1/17 anonim válasza:
Hogy érted hogy elment a hangod? Egyáltalán nincs vagy inkább csak nehezen, rekedtesen beszélsz?
2/17 A kérdező kommentje:
Nagyon nehezen tudok beszélni erőltetve csak azt is nagyon rekedten. Gondolkodtam H kiprôbàlom a mézet nem tudom h az jô e rà.
2022. máj. 17. 10:27
3/17 anonim válasza:
Nem kiabáltál nagyon? Mert simán elmehet attól másnapra a hangod.
4/17 A kérdező kommentje:
Nem kiabàltam. Tegnap még csak a torkom fàjt de délelőtt még tudtam beszélni ma meg màr nincs hangom.
2022. máj. 17. 11:37
5/17 anonim válasza:
A méz nyilván jó, de ha hangszálgyulladás, arra antibiotikum kell, ahhoz meg orvos. Illetve ne beszélj, halkan se!
6/17 A kérdező kommentje:
Mitöl lenne hangyszàlgyulladàsom? Nem kabàltam.
2022. máj. 17. 12:26
7/17 anonim válasza:
Nekem egyszer ilyenre szopogató tablettát ajánlottak a gyógyszertában, bevált. Persze ha nem javul tőle, akkor mindenképpen orvos kell.
8/17 A kérdező kommentje:
Én most negrôt vettem szerintem az is jô.
2022. máj. 17. 13:46
9/17 anonim válasza:
Vírus okozza általában, nem kiabálás és nem kell rá antibiotikum, csak ha nagyon nem akar elmúlni. Nem kell minden kis torokfájással és ahhoz hasonló dolgokkal orvoshoz szaladni.
10/17 A kérdező kommentje:
Én nem is akarok orvoshoz menni. Csak jô lenne ha minél előbb elmúlnak de akàrmit csinàlok semmi nem hasznàl.
2022. máj. 17. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!