Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet ez a csomó?

Mi lehet ez a csomó?

Figyelt kérdés
Már megőrülök tőle. A jobb fülem alatt/mögött van egy kisebb, kemény tapintatú csomó, már hónapok óta. Voltam pár orvosnál, de mind azt mondják, hogy nem éreznek ott semmit. Ultrahangon az szerepel, hogy a fültőmirigy mellett egy 3,5x5,5 átmérőjű, echoszegény, gömb alakú képlet látható, ami reaktív nyirokcsomó lehet. Azt mondták, nincs vele teendő. De nem is tudom, hogy ezt érzem-e ott vagy valami mást. Lejjebb is érzek kis csomókat, amikre a háziorvos azt mondta, izomcsomók...de annyira aggaszt az a fül mögötti csomó. Félek, hogy daganat vagy ilyesmi (már lassan fél éve ott van). Nem látszik egyébként, csak tapintással érzem, kifelé nem is növekszik szerintem.

2022. máj. 12. 11:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Anno voltak ilyen problemaim. Nalam ezt adenovirus okozta. Honapokig tartott..hol visszahuzodott, hol ujra elojott.

Nem mondom, hogy nalad is tuti ezt valtja ki, de ki tudja. Igyal nagyon sok folyadekot es vitaminokat! Nalam ez jott be.

2022. máj. 12. 11:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet ún. zsírcsomó?
2022. máj. 12. 13:11
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem hinném, a zsírcsomót uh-n megállapították volna szerintem, illetve ez mélyebben van és kemény.

Hát nem tudom, a nyirokcsomók miatt mondta a radiológus, hogy valamilyen vírus lehet, vagy rossz fog.

2022. máj. 12. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!