Szemérem domb melletti csomó mitől lehet?
Figyelt kérdés
Felébredtem, és észre vettem, hogy a szemérem domb jobb oldalán, medencecsont alatt pár centivel van egy csomó, nyomásra fáj, elég kemény. Talán nyirokcsomó? Lehet rák? Én nem akarok még meghalni 😫 A jobb lábamon elég sok hangya csípés van, talán attól van? Illetve megerőltetestol lehet? 34/N2022. máj. 3. 02:39
2/8 anonim válasza:
Sérv, duzzadt nyirokcsomó.
Pár hete a férjem nagyot emelt, ugyanott fájlalta, ahol te.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2022. máj. 3. 02:56
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor lehet nem fogok belehalni?
2022. máj. 3. 02:56
5/8 anonim válasza:
Nem, de műteni kell majd,ki is van záródva. Vegyél addig sérvkötőt, ami olyan, mint egy pelenka.
7/8 anonim válasza:
Háziorvostól kérj tanácsot mielőbb és ne gondolj azonnal rossz dologra.
8/8 anonim válasza:
Esetleg nem lehet egy begyulladt szőrtüsző? Nekem is volt már, kB csillagokat láttam 1-2 napig, úgy fájt. Magától visszahúzódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!