Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit tegyek? (Gyógyszerfüggőség)

Mit tegyek? (Gyógyszerfüggőség)

Figyelt kérdés
20éve Xanaxot szedek emiatt be kellett feküdnöm a kórházba. Két hónapja vagyok itt, de nem érzem jobban magam folyamatosan pánikolok…..Mit kellene csinálnom??

2022. máj. 1. 19:17
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

20 ÉVE xanaxot szedsz de nem letteél jobban 2 HÓNAP alatt.

Érted?

2022. máj. 1. 19:21
 2/6 anonim ***** válasza:
63%

Átérzésem a helyzeted, én is függő vagyok, ráadásul tipikus "függő" jellemmel, csak azért nem drogozom, mert elérhetetlen, míg ezen "orvosságok" egyszerűen beszerezhetőek. Igaz én másra vagyok ráállva, de egyelőre elég az, ha napi 1-2 este megvan, igaz sokszor kihányom, de mivel az élet teljesen élvezhetetlen, így csak ezt tudom várni az ócska napok alatt. Most is alig várom a nyolc órát, hogy bevegyem és legyen 2 szép órám.

Holnap reggel úgyis indul tovább a kínlódás. Az élet kín.

Rajtad se fognak segíteni, max helyrepofoznak annyira, hogy visszalehessen dobni a mocsárba. Ilyen a rendszer. Éljen a rendszer(?) Alkoholistákkal is csak ennyit csinálnak. Aztán max "imádkozzá", meg találd meg Jézust, az majd megoldja a problémákat. Hát nem.

2022. máj. 1. 19:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Kérdező: addiktológust is kereshetsz.

Az élet nem kín, az egyénen múlik, hogy érzi magát, mit hoz ki belőle stb.

2022. máj. 1. 19:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Két honapja a korhazban fekszem…ennek ellenere nem erzem jobban magam. Folyton panikolok.
2022. máj. 1. 19:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Bocsánat az offért, kérdezhetek a hátérkörülményeidről? Gyógyszerfüggő voltál 20 éven keresztül, miért kerültél most kórházba? Direkt a leszokás miatt, elvonó?

Hogyan próbálsz túljutni rajta, segítenek más dolgokkal( pszichoterapia, stb) ?

2022. máj. 1. 20:29
 6/6 anonim ***** válasza:

3.

Nem. Azon múlik hová születsz és mennyire vagy tehetséges. Pénz, kapcsolatok és kiemelkedő tehetség nélkül ráfaragtál, a lehetőségek kimerülnek a csinovnyik-irodai, és az agyatlan fizikai munkákban. Esetleg bűnözés, de az rizikós.

2022. máj. 1. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!