Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Elmondjam hogy csak gyógyszerr...

Elmondjam hogy csak gyógyszerrel megy a szex?

Figyelt kérdés

5 éve hát én nem tudom mivan velem pontosan, mert voltam/járok is orvoshoz, szervi bajt nem találtak nálam, de mégsem megy a szex...amúgy nem is kívánom egyáltalán, szóval én azt hiszem impotens vagyok, ha nem szervileg akkor lelkileg, mert reggeli/spontán merevedéseim azért vannak. Van egy gyógyszer amit szedek (silderec a neve) ha beszedem áll tőle, de igazából amióta ilyen gondjaim vannak nem is nagyon próbálkozok be lányoknál, mert szégyenlem elmondani hogy ilyen gondjaim vannak. És a legrosszabb az egészbe hogy azért lenne lehetőségem bőven barátnőt találni mert azért próbálkoznak nálam...de azt érzem hogy ezt senki nem értené meg...nem koptatom le a nőket csak távolságot tartok, hogy ők ne csalódjanak bennem.

Ráadásul még csak 29 éves vagyok...először azt hittem túlsúlyos vagyok és azért 190 cm 125 kg voltam 2 hónapja, diétáztam most vagyok 110, de a probléma megmaradt.

Nem sok embernek de elmondtam hogy van ezzel problémám, mindenki azt mondja hogy ne mondjam el az esetleges nőnek hogy ezzel bajaim vannak. Okés de ha nem mondom el az nekem is szar, egyrészt azért mert hogy adom elő azt hogy bocs baby 1 órát várni kell amig hat a gyógyszer, főleg ha bevan indulva. Másrészt meg elmondani sem akarom mert nagyon cikinek érzem.

Ja és maga az egész probléma azért is zavar mert hogy maga az hogy gyógyszerrel kell, tehát nem is kívánom, de csinálnom KELL ha értitek mire gondolok :/

Vagy inkább jobb ha egyedül maradok ezekkel a bajokkal? Lehet vicces de tényleg nagyon megvisel ez az állapot...mintha direkt verne ezzel az isten.

2022. ápr. 25. 20:44
 1/7 anonim ***** válasza:
31%
Üdv a klubban testvér. Én 19 éves korom óta. Most 41 vagyok. Orvoshoz nem merek menni. Reggeli merevedésem sincs. Tuti szervi bajom van.
2022. ápr. 25. 20:47
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Nem lehet, hogy aszexuális vagy és azért nem áll fel ilyenkor, mert semmi kedved szexelni és nem izgulsz fel? Ezesetben jobb ötlet lenne szintén aszexuális vagy legalábbis nagyon alacsony libidójú nővel ismerkedned és akkor nem is kell gyógyszert szedned és nem kell kényszerből szexelni se.
2022. ápr. 25. 20:53
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Az első randin ne, de ha úgy érzed, hogy több is lehet belőle, akkor igen. Mindkettőtöknek jobb lesz és nincs benne semmi ciki. Aki szeret, így is szeretni fog.
2022. ápr. 25. 21:01
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
Vannak ilyen férfiak de nők is. Én is ismerek több ilyen pasit,(magam nő vagyok), és mostanában tapasztalom ezeket a dolgokat én is amiket te ,igaz 48 évesen. De a pasik akiket hasonló problémával ismerek fiatalabbak,te korod beliek kb.. úgyhogy egyrészt nem vagy egyedül, másrészt ahogy írta egy előző válaszoló, hasonló párt keress és úgy nem lesz ez gond. Na meg az is előfordulhat hogy ha lemegy rólad a teher hogy kényszerből muszáj szexelni, akkor megjöhet a kedved is hozzá kicsivel gyakrabban és spontán is
2022. ápr. 25. 21:05
 5/7 anonim ***** válasza:
92%
A gyógyszer nem erre a problémára való. Az akkor kell, ha kedved lenne, de nem áll fel. Neked nem ez a bajod. Szerintem szexuálpszichológushoz kellene menni. Az is lehet, hogy egyszerűen aszexuális vagy.
2022. ápr. 25. 21:18
 6/7 anonim ***** válasza:
8%

Régen amikor forgalomba hoztak egy szexkrémet amivel ha bekenik a fütyit akkor merevedést okozhat, akkor megkérdezték a híres szexológust, hogy tényleg hatásos-e a krém??

Az volt a sommás válasza, hogy a hatás leginkább attól függ, hogy hány éves a csaj aki kenegeti.

:)

2022. ápr. 25. 21:58
 7/7 anonim ***** válasza:
92%

6

Ahha, persze. Ezért van, hogy harmincas, negyvenes, ötvenes éveikben járó nők már nem is szexelnek... ugye.

2022. ápr. 25. 22:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!