Szerintetek mennyire kell aggódnom?
Első körben is hipochonder vagyok,kérlek ne bántsatok emiatt.
Mind2 mellemben szinte ugyanott érzek csomószerűt ami nem kör alakú hanem hosszúkás olyan 1cm-es lehet.A mirigyesebb mellemben sokkal jobban érezhető mint a másikban.Külső elvàltozásokat nem làtok rajta,viszont a sok önvizsgàlattól màr érzékenyek is a melleim.Szerintetek mennyire kell félnem?Elöző ultrahangom majdnem 2 éve volt. Megyek dokihoz de érdekelne a tapasztalatotok.Köszönöm
Szia! Az lehet fibroadenóma, de nyirokcsomó is a borotválástól is, pláne, hogy mindkét melledben érzed. Nekem mindkét dolog van, évente járok uh-ra ellenőriztetni és ennyi.
Jó egészséget! 😊
28/N
5-ös válaszoló vagyok.
Még szoptatok és mindkét mellem csupa göröngy, ezt elfelejtettem írni. Egyébként, ha befeszítem a hasam, akkor a hasam is göröngyös, az valószínűleg zsír.
3 éve, amikor a fibroadenómát tapintottam ki, őrülten megijedtem. Este 9-kor vettem észre, másnap reggel 7-kor már nézte a radiológus ismerős, úgy be voltam tojva.
Minden rendben lesz! ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!