Ez lehet covid?
Figyelt kérdés
Anyukám elég jól benne van jelenleg, már három pozitív gyorstesztje is van. Neki étvágytalanság van már húsvét óta, rossz a gyomra és faj torka , bagyadt és laza van. Én észrevettem, hogy nem igazán megy le a vajas és az üres kenyéren kívül már napok óta és hogy húsvétkor sem azért ettem mert éhes voltam, hanem csak megszokasbol és ő is így volt, már amennyit evett. Jelenleg már napok óta hasmenésem van és hányingerem, viszont hányni nem tudok de a hasmenés nem múlik, pedig hat már vagy négy napja vajas vagy üres kenyéren élel és vízen/néha kóla hogy jobb legyen a gyomrom. Ez mellett szokott alapból is légszomjam lenni, de most időközönként érzem, hogy szúr és faj a mellkasom. A teszteket meg akarom hagyni anyunak, másképp pedig nem lesz tesztelésem mert ő nem támogatja hogy teszteljen a doki, mivel szerinte ez csak iskola undor. Szerintetek lehet covid? Mert akkor megpróbálnák egy gyors tesztet, de azt inkább neki hagynám meg.2022. ápr. 21. 06:45
1/7 A kérdező kommentje:
Lemaradt az, hogy a vajas és az ures kenyéren kívül *semmi nem megy le
2022. ápr. 21. 06:45
2/7 A kérdező kommentje:
Elnézést a helyesírási hibákért, nem aludtam egész éjjel és alig látok
2022. ápr. 21. 06:47
3/7 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel covid, csak kéne egy teszt… ha nem, akkor se menj sehova, mert szerintem az lesz, valószínűleg elkaptad
4/7 anonim válasza:
🤦🏽♀️Anyukád nem attól lesz covidosabb, mert többet tesztel? Mire akarod meghagyni? Anyukád covidos. Ez tény. A teszt annak kell, akiről nem tudják, hogy covidos-e. Jelen esetben neked. Elég jó esély van rá, hogy covidos vagy és nem baj, ha nem fertőzöl végig mindenkit.
5/7 anonim válasza:
Nagyon sajnállak, és jobbulást. Lehet covid persze. Én most covidos vagyok, hasmenésem van, gyenge vagyok. Alig tudok enni valamit étvágytalanságom van. A pennyben a kassza mellett lehet olcsón tesztet venni, ma láttam 1000.ft.benzinkúton is van, meg nagyobb boltokban is.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Anyukámnak azért hagyom meg a tesztet mert pár darab van és az orvos mindig viberen kéri tőle a friss teszteket.
Teszteltem magam végül de negatív lett, azóta néhány szempontból jobban vagyok de kissé gyengének érzem magam alapból és még mindig nagyon rossz a gyomrom, sokat fáj meg stb, viszont erre a doki nem rendel el komolyabb tesztet vagy azt hogy itthon maradjak, szóval megyek ugyanúgy emberek közé.
Utolsó válaszoló, neked is jobbulást és köszönöm! 😊
2022. ápr. 24. 17:06
7/7 anonim válasza:
Köszi. Ha anyuddal találkoztál, vagy együtt éltek, hidd el, te is elkapod tőle. Nálunk, az egész család beteg lett coviddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!