Szó szerint meg kell dögleni arcüreg gyulladásban??
Figyelt kérdés
2-ik antibiotikum kúrát csinálom. Az állapotom most sem igen akar javulni. A füleim is fájnak meg a nyakam a fülemhez közel. Az orrom nem folyik, éjjel mindig bedugul. Az arcom fáj. Takony csorog a torkomban amitől köhögök. Covidos voltam múlthónapban nem tudom ez számít-e. Mit tanácsoltok? Melyik vizsgálat mutatja ki az esetleges váladékot az arcban már ha van? Két orvos látott. Az egyik azt mondta hogy fülkürt hurutom is van az arcüreg mellé. A másik nem látott sok mindent. Az egyik orromba orrsövény ferdülést mondott hogy van. Éjjel széjjel feszit a nátha. Gőzölés, lámpázás, sós orröblítés ——>ez nem tetszik a fülemnek nagyon.. de ezeket mind csinálom és nem javulok. Bocsánat hogy hosszú lettem, el vagyok keseredve. Az orrom tönkre megy, nem hiszem hogy újra egészséges leszek. 😞2022. ápr. 17. 21:31
1/10 A kérdező kommentje:
Azt olvasom mindenhol hogy orr felszúrást már nem csinálnak… de miért ha ennyit szenved az ember???
2022. ápr. 17. 21:32
2/10 anonim válasza:
Gégészek voltak, vagy házi+gégész?
3/10 A kérdező kommentje:
Fül orr gégész volt mindkettő. Az egyik fiatal aki több mindent észre vett. A másik magán volt és idősebb. Az allergiára adott orr cseppet.
2022. ápr. 17. 21:47
4/10 anonim válasza:
Én is pont így vagyok, mint te. Ma délután dugult ki az orrom 3 hét után. Második kör antibiotikumkúra közepén vagyok. Tegnap óta nem fáj a homlokom és az arcom, amikor lehajolok. Köhögés már hurutos es egyre ritkább. Nekem is arcüreggyulladásom van, 1 hónapja voltam covidos 3 oltással.
5/10 A kérdező kommentje:
Utolsó sajnálom!! Nekem csak 2 oltásom van, bár ahogy elnézem mindegy… gyógyulást kivánok!!!
2022. ápr. 17. 21:55
6/10 anonim válasza:
Menj vissza az elsőhöz! Mondd meg neki, hogy nem gyógyultál meg, a színpad az övé (természetesen ne így :D), találjon új terápiát. Lehet elküld vizsgálatokra, lehet komolyabb a baj mint elsőre látta. Nincs semmi vész, ez a normális, ha az ember nem gyógyul akkor visszamegy az orvoshoz, akkor nem megy vissza, ha meggyógyult. Menj el amikor legközelebb rendel. Arcüreg az egyetlen gyulladás ahol jót tesz a meleg, így a népi praktikát próbáld meg, meleg só az arcra, fülre; hajszárítózás, sok folyadék, Algopyrin, hurutoldó (pl. Elixirium thymi), C vitamin nagy adagban, ágynyugalom.
7/10 anonim válasza:
4-es vagyok újra. Kérj orrváladék leoltást, hátha ott kiderül, hogy miért nem reagálsz jól az antibiotikumra. Gyors gyógyulást neked is!
8/10 A kérdező kommentje:
4-es neked csináltak ilyen leoltást?
2022. ápr. 17. 22:13
9/10 A kérdező kommentje:
Vissza fogok menni muszáj lesz a fiatalhoz aki több mindent észre vett. Köszönöm. Jó egészséget mindenkinek!
2022. ápr. 17. 22:14
10/10 anonim válasza:
4-es vagyok. Igen, csináltak. Streptococcus gyorsteszt pozitív lett, így gyorsan kiderült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!