Lehet esetleg arcüreg gyulladás?
Figyelt kérdés
Kb.Két hete nagyon enyhén náthás vagyok,tehát csak 1-2x kell orrot fújnom ,váladék tiszta,de picit orrhangon beszelek.Torkom fájt enyhén egy hétig.Az már ok.De most már az ötödik napja enyhe nyomást érzek a homlokomnál olyan mintha tele lenne az orrom néha picit erősebb ez az érzés ,ha lefekszek vagy lehajolok jobban érzem..És ezt a főleg a két szemem közt az orrnál érzem.Ha megnyomom nem fáj csak ott az orrnál érzem ahol a szemöldök kezodoik.Levegőt tudok venni rajta de érzem hogy nem 100%.Folyamatosan úgy érzem mintha valaki enyhén fogná az orrom.Fura.Émés pár napja a nyakam ,vállalom is fájnak.Peobaltam gőzölni,sós vizes öblogetés,panadol,orrspray.semmi se használ.Kicsit olyan feszülős érzés.Lehet arc vagy homlokureg gyulladás ilyen enyhe tünetekkel láz nélkül?persze holnap felhívom a dokit .Covid tesztet csináltam már 4et a napokban negatív.Koszonom a válaszokat.2022. jan. 30. 21:08
1/3 anonim válasza:
Mit mondott az orvos?
Esetleg sóoldatos orrmosás (, ha esetleg arcüreggyulladás van,vagy egyéb orr tájéki panasz) felgyorsítja a javulást a váladék hatékony kimosásával
2/3 A kérdező kommentje:
Elküldött fül orr gégészhez.Egyenlore meg Sinupretet szedek,gőzölök...meglátom meg két három nap és megyek
2022. jan. 31. 22:35
3/3 A kérdező kommentje:
Ha majd valaki olvassa később
Kiderült hogy Covidos vagyok
2022. febr. 3. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!