Mi lehet a bajom?
2 hete megfáztam. Orrfolyás, torokfájás stb. Tipikus megfázásos tüneteim voltak. Kezdtem belőle kilábalni de másnapra rosszabb lett. Azóta véres, sötét zöld, zavaros lett az orr váladékom, olyan szinten csipás a szemem, hogy reggel kinyitni nem bírom. Szerintem lázam is volt és elviselhetetlen torokfájásom is van és köhögésem.
Voltam orvosnál, de nem vizsgált meg. Írt egy igazolást és elküldött.
Az orvos elbénázta.
Menj be MOST, Ma ügyeletre!
A váladékok miatt írom hogy sürgősen!
Ez lehet hogy covid és ha váladék termelődik több helyen és intenzíven, akkor pillanatok alatt a tüdejére húzódhat és mire hivná a mentőt MEGFULLAD.
(pár órán belül)
Menj be ügyeletre covid tesztet kérj sürgősen!
Utolsó amit írtál az akkora baromság hogy hihetetlen.
Ez egy két hetes vírusfertőzés némi arcüreggyulladással meg kötőhártya gyulladással. Kell rá antibiotikum pánik viszont nem kell. Fulladás veszélye nem áll fenn. Egyébként valóban ügyeleti téma.
6# Hallod, téged fel kellene terjeszteni valami díjra, hogy 4 mondatból komplett és konkrét diagnózist állítasz fel!
A stílusod viszont undorító, a szöveged megtévesztő és az egészség rovatban kifejezetten káros a jelenléted, tevékenységed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!