Mellkasi szorítás mitől lehet?
Figyelt kérdés
Nem folyamatosan szorít hanem nap közben többször is olyan érzés mintha középen összeszorítanák a mellkasomat utána egy ideig jó majd megint ez történik. Vérnyomásom jó, pulzusom kicsit magas.
Mitől lehet ez ugye nem szívroham??
2022. ápr. 13. 21:03
2/10 anonim válasza:
A szervezeted így tiltakozik a stresszes helyzetek ellen, még akkor is ha te nem veszed észre.
3/10 A kérdező kommentje:
Hát az lehet, hogy amiatt van, mert nagyon stresszes, feszült vagyok.
Ettől meg még jobban, mert folyamatosan figyelem a szívemet, úgy érzem szabálytalanul dobog, mintha erőlködne :(
2022. ápr. 13. 21:19
5/10 A kérdező kommentje:
20/L
2022. ápr. 13. 21:35
6/10 anonim válasza:
Nagyon fiatal vagy ahoz hogy szervi probléma álljon mögötte , igaz az ördög nem alszik , de pl én 36- vok és 3 napja hasonlót érzek , tegnapelött voltam orvosnál , mindent rendben talált
7/10 A kérdező kommentje:
Én is majd megyek szeretnék beutalót kardiológiára. Vérvételen voltam az nem mutatott ki semmit. Félek, hogy a szívemmel van baj bár a stressz egyéb tüneteit is érzem magamon akkor lehet, hogy attól van :(
2022. ápr. 13. 21:49
9/10 anonim válasza:
Ugyanez van velem is es szivdobogas-erzes, panikbeteg vagyok egyebkent
10/10 anonim válasza:
4 és 6 os vok, nekem is szívdobogás érzésem van ma , már 3 órája , pedig nyugalomban vagyok és hol magasabb hol alacsonyabb a pulzus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!