A Kovidra van valami jó gyógyszer manapság?
Mindenkit a Favipiravir 200-l etetnek, de van rá jobb gyógyszer?
Azt hallottam, hogy nem igazán tökéletes gyógyszer és a szervezetet is durván bántja, mint javulna, persze ha lassan is de hat.
CLARITHROMYCIN 1A PHARMA 250 mg??
ivermectin ??
Alvesco inhaláló készülék ?
AZITHROMYCIN 1A Pharma esetleg ezek talán jobbak, vagy mi lenne egy jó kezelési struktúra?
Persze, hogy van. Úgy hívják Pfizer, AstraZeneca, Sputnik... Stb
Szerintem nem sokat ér egy féregtelenítő egy vírus ellen
Az a baj, hogy egy idióta a házi orvosom, semmit sem vesz észre a betegen, hiába mondom, mi van, infarktusomat is hiába soroltam számára,az üres fején átment a beszéd és ennyi. Az éves kötelező teljes körű vérvételt, vizelet vizsgálatot sajnálja megírni, csak amit minimálisan el kell végezni, csak annyit ír meg rajta, hiába a koleszterin..., másról ne is beszéljek.
Sajnos ilyen kérdéssel sem lehet őt kérdezni, lehet átrugdosták az egyetemen is a vizsgákon :(
A Favipiravir az egyetlen vírusölő gyógyszer, ami gátolja a vírusok szaporodását, ezért megakadályozza a betegség súlyosbodását, illetve lerövidíti az időtartamát
CLARITHROMYCIN - Antibiotikum, hatástalan a vírusokra
ivermectin - Parazitaölő, féreghajtó, hatástalan vírusra, ráadásul állatgyógyászati készítmény
Alvesco - kortikoszteroid, azaz gyulladáscsökkentő, vírusra nem hatásos, erős mellékhatásokkal jár a használata
AZITHROMYCIN - Antibiotikum, hatástalan a vírusokra
Lehet, hogy a háziorvosodat átrugdosták az egyetemen, te viszont még a közelében sem jártál, látszik ez abból is, hogy felsoroltál 4 olyan gyógyszert, ami teljesen hatástalan a koronavírusra, viszont leszóltad az egyetlen hatásost.
Ha elégedetlen vagy a háziorvosoddal, keress egy hozzáértőt és fogadd el az általa rendelt gyógyszert.
Köszönöm a hozzászólásod, nem vagyok orvos, csak a cikkeket mentettem el, ahol más orvosok kórház mentesen gyógyították a pácienseket.
Sajnos a környékemen nagyon ritka a jó háziorvos, vagy telített.
Amit írtál, azok közül egyik sem hatásos covidban. Van sok gyógyszer, ami igen, itt vannak a legújabb irányelvek:
2.
Az oltások nem covidosak gyógyítására valók. (tehát utólag ráadva)
2.
Arról nem is beszélve, hogy a 3-ból 2 az egy cég.
Mennyi védelme lehet valakinek, ha szputnyik szurit kapott?
Az angolra mondtak már sok mindent.
Ez a covid, oltással, fiatalként nem vészes.
Mi algopirinnel kezeltük. Most már nem nagyon adnak favipiravirt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!