Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől lehet veres a szekletem?

Mitől lehet veres a szekletem?

Figyelt kérdés

Tegnap észrevettem hogy a szekletem véres, de nagyon az volt. Elsőnek a gyomulcs levesre gondoltunk és megnyugodtam majd ma újra.

Nemszeretnem leírni a korom mert még fiatal vagyok és lány.Mitol lehet ez?

2022. ápr. 9. 17:28
1 2
 11/12 mindentudó99 ***** válasza:
Lehet aranyér vagy polip a vastagbélen ami lehet jó vagy rosszindulatú.
2022. ápr. 10. 20:27
 12/12 anonim ***** válasza:

Hogy lehetnek ilyen komolytalan válaszok is sosem értettem ezt.. Na mindegy

Ne ijeszd be belső vérzéssel! Az inkább sötétvörös/fekete színű meg valszeg olyan fájdalmai lennének hogy csak na.

Kérdező voltál vele orvosnál? Remélem. Nem fájt a fenekednél, vagy viszketett? AKár belül is érezheted ha ég, fáj.

Végbélsérülés, repedés, aranyér, végbélgyulladás de sajnos polip is okozhat ilyet.

Attól függ milyen wc-tek volt, hogy soknak tűnt a vérzés. Mert ha ilyen "belepottyanós", abban kis vér is soknak tűnik, megszínezi a vizet. Mert a leírtadban ez az egy ad okot aggodalomra, hogy sok a vérzés. Az élénk piros kevésbé utal bajra, de ha sok, az fura azért..

Ritkán bárkivel előfordulhat KIS mennyiségű élénkpiros vérzés pl székrekedés/hasmenés miatt, de a sokat ki kell vizsgálni.

Én anno kis vérzéssel is elmentem, akkor proktológiára küldenek- ott a fenekedet nézik meg. Nekem egy kis gyulladás okozta odalent.

2022. ápr. 14. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!