Pánikbetegek,ti is rosszul érzitek magatokat máshol ?
Ezen a héten a testvéremnèl vagyok elutazott, vigyázok a házra.
Mióta itt vagyok még rosszabb a pánikbetegségem.
Nem érzem itt jól magam,kicsi sötét lakás,unalmas,és lelkileg rosszul viselem,és ideges vagyok állandóan.
Szinte csak magam figyelem már.
Már kimenni sem merek.
Félek.
Bár már nem vagyok az,de mindenhol rám tudott jönni a roham.
Otthon,utcán,elalvás után,bármilyen új helyzet előtt,melóban,fürdés közben,film nézés közben ha ijesztőbb,vagy hangosabb volt,tényleg bármikor.
Ne figyeld magad,annál rosszabb mert öngerjesztő a dolog.
Tereld el a figyelmed.Én FB görgetéssel,YouTube videókkal tettem.
Öngerjesztő?
Tehát magamnak csinálom az egészet ?!
Csak mert erre gondolok én is mert az előbb is jöttem fel a lépcsőn és ugye nehezebben kaptam levegőt és már egy nyugtatót is kellett bevennem mert csak erre tudok gondolni és idegesítem magam
Te hogy gyógyultál ki belőle ?
Nem szeretnék gyógyszert szedni
Igen magadnak csinálod.Valami kiváltotta az első rohamot és most magadnak generálod,mert félsz tőle,hogy jönni fog (és jön is olyankor).
Nálam ugyan ez volt.
Pl.:kilátóba sétáltam fel és a pulzusemelkedés hatására "beindult a reakció".Tovább gyorsult a szívverésem,totál elzsibbadtam,remegtem,mint ha leesett volna a vércukor szintem.
1,5 év után elmúlt.Néha alkalmilag vettem be Frontint.De nagyon hamar elkezdett nem hatni,ezért nem növeltem az adagot,abbahagytam.
Akkor indult be a javulás,amikor tudatosítottam magamban,hogy nem a nyugtatótól lettem jobban és a 100-ik pánikrohamba se haltam bele (halálfélelmem volt olyankor a 180-200-as pulzus mellé).
Az első rosszullétem után 1,5 évvel,amikor azt hittem szívinfarktusom van és összedőltem otthon,ahogy jött,úgy ment.
#1 voltam.
Most akkor ha jól értem,akkor attól lesz jobban az ember ha azt mondja,hogy eddig sem lett semmi bajom,ezek csak a gondolataim a saját fejemben létezik csak ?
És ha kvázi magasról lekakilom ?
7.
Közkeletű tévhit. Természetesen kémiai-szervi oka van, máskülönben a gyógyszer sem hatna rá.
Tévhit?
Akkor miért van ezzel tele az internet ?
Hogy úgy gyógyulnak,hogy lekakilják az egészet ?
Vagy félnek valamitől,mint pl egy lány írta hogy hazudott az anyukájának, félt minden egyes nap hogy lebukik,aztán elmondta és jól van ?
Minden gyógyszer nélkül ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!