Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szúró hasi fájdalom. Köze...

Szúró hasi fájdalom. Köze lehet a székrekedéshez?

Figyelt kérdés
Reflux gyanús vagyok, ezért mar jó ideje szedem savlekötő gyógyszert, azonban emellett kialakult székrekedés is, amit nem vettem komolyan, erőlködtem így félek, hogy vagy aranyerem vagy bélfalrepedésem lett. Elkezdtem kenegetni és kupot is használok, ezenkívül az étkezésemre is figyelek, hogy fellazítsam a székletet, például szilva lekvárt eszem, gabonát, zöldségeket és kávét is iszom. azonban nem rég hirtelen rám tört szúró hasi fájdalom, úgy körülbelül a köldökömnél. Nem tart annyira sokáig, elmúlik de azutan újra hirtelen előjön. Szerintetek mi lehet az oka?

2022. ápr. 7. 02:21
 1/1 anonim ***** válasza:
Rengeteg dolog okozhat ilyen hasi fájdalmat, lehet köze a székrekedéshez, de az ilyen jellegű fájdalom, főleg ha spontán elmúlik, önmagában nem jelez semmilyen specifikus vagy komoly betegséget, szóval valószínűleg semmi különleges:) könnyű viszont az ilyentől megijedni, és egyből az ördögöt festeni a falra vagy a google-lel az agytumorig jutni, de nem érdemes, ne aggódj miatta túlzottan:)
2022. ápr. 16. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!