Váltakozó hasmenés és székrekedés szerűség, gyakori hányingerek, fejfájások, mellkas fájdalom és rossz szájíz, mi lehet?
Figyelt kérdés
Sosem voltam ilyen szempontból egy egészséges alkat, de az utóbbi hetekben egyre rosszabb a helyzet. Mindig is migrénes voltam, és sosem volt jó a gyomrom, felváltva mindig van valamilyen bajom. Mostmár gyakori hányinger, öklendezés, esetleg hányás is csatlakozott hozzájuk, illetve gyakran beszúr a mellkasomnál, néha erősebben, néha gyengébben. Görcsök is jellemzőek olykorolykor. Tudom, hogy elkéne mennem orvoshoz, de érdekel, vajon mitől lehetnek ezek a tünetek? Pszichés is lehet esetleg? Az utóbbi időben elég stresszes is vagyok, azért gondolom részben.#fejfájás #hasmenés #fájdalom #görcs #hányinger #migrén #mellkasi fájdalom #szúró fájdalom #székrekeséd
2017. febr. 15. 15:22
1/1 anonim válasza:
Keress egy gasztroenterológust, már az nem jó ha váltakozik a hasmenés és a székrekedés. A mellkasi panaszok is lehetnek a gyomorproblémától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!