Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Vesekő miatt JJ katétert...

Vesekő miatt JJ katétert kaptam,2 nap után még mindig faj a pisilés és véres a vizelet ,normális ez ?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 3. 22:33
1 2 3
 21/25 anonim válasza:

Szia, na akkor egész jól vagy már szuper!

Hááát... én is azt olvasgattam hogy igen, 1-2 napig még lehetnek olyan tünetek mint amikor betették. Csípő, égő érzés és akár enyhén véres vizelet.Kis vese fájdalom de nem is csodálkoznék azért mégiscsak ott volt egy csövecske. Szóval ne ijedj meg ez állítólag rendeződik.

2022. ápr. 30. 14:52
 22/25 A kérdező kommentje:
Ez azért szar mert mivel hétfőn kiveszi kedden terveztem hogy végre megyek dolgozni…de akkor így megint nem tudom mi lesz 🤬
2022. ápr. 30. 18:01
 23/25 A kérdező kommentje:
Ja es a levétel is faj nem ?
2022. ápr. 30. 18:03
 24/25 anonim válasza:

A tapasztalatok azt mondják hogy nagyon sok folyadékot kell inni a levétel után esetleg tőzegáfonya teát (tudom hogy mindig ezzel jövök de tényleg hatékony 🤣) hogy tisztuljanak és regenerálódjanak a hugyutak.

Sajnos azt nem tudom hogy fáj e a katéter levétele..

Amikor nekem felkerült és kb mindent elolvastam róla az volt a közös vélemény hogy kellemetlen de pár perc alatt megvan ambulánsan.

De ugye kinek mi a kellemetlen.. Nem vagyunk egyformák ahogy a tűréshatár sem.

Én már alig várom hogy végre megszabadulhassak tőle 😁

2022. ápr. 30. 19:30
 25/25 A kérdező kommentje:
Nekem Most a mütet ota borzalmasan Rossz 😢szur Még ūlni se Tudok de Hala istennek mar Csak 1 nap es kint lesz
2022. ápr. 30. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!