Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Vesekő miatt JJ katétert...

Vesekő miatt JJ katétert kaptam,2 nap után még mindig faj a pisilés és véres a vizelet ,normális ez ?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 3. 22:33
1 2 3
 11/25 anonim válasza:

Na akkor valóban egy a cipőnk de már nekem nagyon tele van🤭

Igen nekem ezt mondta hogy olyanok lesznek a tünetek de az is csak pár napig. Jól van akkor örülök hogy már nem félsz annyira bár normális hogy azért nem vagy nyugodt ez elvégre mégiscsak egy műtét.

Én 40 éves vagyok és szintén első kő de elegem van egy életre úgyhogy remélem hogy nekem is helyre jön minél előbb.

Vigyázz magadra és sok sikert! Gondolj arra hogy nyárra már rendben leszel!

2022. ápr. 26. 12:27
 12/25 A kérdező kommentje:
Köszi Viszont kivanok Neked is Minden jòt!
2022. ápr. 26. 12:58
 13/25 A kérdező kommentje:
Szia tul vagyok rajta ,hat…az egö erzes nagyon Szar…meg de Tudok mozdulni Se pisilni semmi 😭
2022. ápr. 27. 09:51
 14/25 anonim válasza:

Szia!

Köszönöm szépen a jó kívánságokat.

Uh szegény akkor nem egy leány álom 😔tarts ki még egy kicsit és adjon erőt az hogy végre kint van a kis szemétláda👆😊

A dj katéter maradt? Vagy azt is kiszedték?

Egyébként altattak?

2022. ápr. 27. 14:24
 15/25 A kérdező kommentje:
Kiszedte a dj katetert,de betett egy sint ma éjszakára ,amíg megnyugszanak a dolgok….Holnap kiveszi 👌És mehetek haza !Persze teljes altatásban csinálta .Amúgy tudod mi történt a kovemmel a zúzás hatására ?Kettetört!Ezert most két darabot kellett kiszedni!Ezert mondom,nem mindig jó megoldás a zúzás..,
2022. ápr. 27. 19:37
 16/25 anonim válasza:

Hat ez nem semmi.😲Mondjuk már nálad tárgytalan de én azt nem értem hogy hogyan lehetséges az hogy valaki simán megszül sok folyadék ivással és ugrálás hatására pl egy 4-5-6mm kavicsot nekünk meg beragadt és kell a műtét.

Vagy ez egyszerűen pech... 🤔🤬

De nagyon örülök neki hogy túl vagy rajta és tényleg kívánom hogy soha többé ne kelljen ezen végigmenned.Főleg így katéterrel.

Jobbulást neked és innentől sok sok folyadék, nincs kifogás 😁

2022. ápr. 27. 20:00
 17/25 A kérdező kommentje:
Hallod Pont Ezek huztam fel magamat En is!Legutobb odajött 1 hete egy ismerösöm azt mondja Van egy Köve,holnap megy zuzatni,rutinvizsgalaton derült ki.Es masnap kispisilta a zuzas utan a homokot Ami Nem is fajt neki !Es 8mm Volt Neki Nekem meg 6mm.🤬🤬🤬En meg màr mit kinlodtam vele ,??
2022. ápr. 27. 20:26
 18/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm nagyon Jo tullenni rajta Ma màr Csak ezt valasztanàm!Sose zuzatnám!Ird majd meg Veled mi lett kivancsi vagyok !

Jobbulast es sok sikert!

2022. ápr. 27. 20:43
 19/25 anonim válasza:

Na ez az! Ilyenkor olyan igazságtalannak érzem a dolgot de nyilván erről senki nem tehet de azért el tud durrani az agyam 🤬 Főleg ha ez a dj katéter is kell a bulihoz!

Oh köszönöm szépen én még várom a csodát hátha ürül. Mondjuk folyamatosan van enyhe alhasi görcsöm remélem ez legalább a mozgolódást jelenti. 2 hét múlva lesz kontroll addig reménykedem aztán ha ez a zúzás sem sikerült akkor nekem is műtét lesz.

De mindenképpen megírom hogyan alakult hátha másnak is segít.

😊

2022. ápr. 27. 20:57
 20/25 A kérdező kommentje:
Szia ,most 4 nappal a műtét után már csak a stent szúr .Hétfőn kiveszi a doki .Szerinted utána rossz lesz a pisiles?Valahol azt olvastam hogy utána szar lesz pár napig
2022. ápr. 30. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!