Vesekő miatt JJ katétert kaptam,2 nap után még mindig faj a pisilés és véres a vizelet ,normális ez ?
Na akkor valóban egy a cipőnk de már nekem nagyon tele van🤭
Igen nekem ezt mondta hogy olyanok lesznek a tünetek de az is csak pár napig. Jól van akkor örülök hogy már nem félsz annyira bár normális hogy azért nem vagy nyugodt ez elvégre mégiscsak egy műtét.
Én 40 éves vagyok és szintén első kő de elegem van egy életre úgyhogy remélem hogy nekem is helyre jön minél előbb.
Vigyázz magadra és sok sikert! Gondolj arra hogy nyárra már rendben leszel!
Szia!
Köszönöm szépen a jó kívánságokat.
Uh szegény akkor nem egy leány álom 😔tarts ki még egy kicsit és adjon erőt az hogy végre kint van a kis szemétláda👆😊
A dj katéter maradt? Vagy azt is kiszedték?
Egyébként altattak?
Hat ez nem semmi.😲Mondjuk már nálad tárgytalan de én azt nem értem hogy hogyan lehetséges az hogy valaki simán megszül sok folyadék ivással és ugrálás hatására pl egy 4-5-6mm kavicsot nekünk meg beragadt és kell a műtét.
Vagy ez egyszerűen pech... 🤔🤬
De nagyon örülök neki hogy túl vagy rajta és tényleg kívánom hogy soha többé ne kelljen ezen végigmenned.Főleg így katéterrel.
Jobbulást neked és innentől sok sok folyadék, nincs kifogás 😁
Köszönöm nagyon Jo tullenni rajta Ma màr Csak ezt valasztanàm!Sose zuzatnám!Ird majd meg Veled mi lett kivancsi vagyok !
Jobbulast es sok sikert!
Na ez az! Ilyenkor olyan igazságtalannak érzem a dolgot de nyilván erről senki nem tehet de azért el tud durrani az agyam 🤬 Főleg ha ez a dj katéter is kell a bulihoz!
Oh köszönöm szépen én még várom a csodát hátha ürül. Mondjuk folyamatosan van enyhe alhasi görcsöm remélem ez legalább a mozgolódást jelenti. 2 hét múlva lesz kontroll addig reménykedem aztán ha ez a zúzás sem sikerült akkor nekem is műtét lesz.
De mindenképpen megírom hogyan alakult hátha másnak is segít.
😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!