Mit kaphattam el?
Figyelt kérdés
Pénteken kezdődött,kicsit kapart a torkom, mondom á,ez semmi. Szombat éjszakára már vert a víz,rázott a hideg, és ehhez társult a torok kaparás és szerintem lázas is lehettem. Estére enyhült minden. Mára ismét elkezdődött újra. Szerintetek mit kaphattam el?2022. ápr. 3. 16:00
1/7 anonim válasza:
Valamilyen vírust kaphattál el, a covid és az influenza kivételével nem szoktuk névvel illetni a vírusokat, tök mindegy. Maradj otthon, igyál teát, szopogass torokfertőtlenítő tablettát, szükség esetén vegyél be fájdalomcsillapítót és pihenj, ennyi a teendőd.
3/7 A kérdező kommentje:
1-es: köszi:)
2022. ápr. 3. 16:51
4/7 anonim válasza:
3 oltásom van, januárban voltam újra Covidos. Én tegnap óta vagyok ugyanígy, mint te, csak mellé még köhögök is. Tesztem negatív lett ma (eü dolgozó vagyok, itt van itthon tesztem).
5/7 A kérdező kommentje:
4-es: Mihamarabbi jobbulást kívánok!
2022. ápr. 3. 22:11
6/7 anonim válasza:
4-es vagyok újra. 1 hét alatt kilábaltam az előző fertőzésből, 2 nap tünetmentesség után visszatért minden tünet. Arcüreg gyulladásom lett, tegnap óta antibiotikumot szedek. Amikor covidos voltam már 2x, szinte észre sem vettem. Most meg fekszek. Te hogy vagy kedves kérdező?
7/7 A kérdező kommentje:
6-os: jobbulást!!! én jól vagyok már, köszönöm!
2022. ápr. 14. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!