Kaphattam ilyen időben arcüreggyulladást?
Figyelt kérdés
Tegnap óta folyamatosan folyik az orrom, illetve nagyon erős lüktető, nyomó fejfájásom van. Utóljára akkor fájt így mikor arcüreg gyulladásom volt, de az novemberi időszakban jött elő. Most egyedül amire gondolni tudok az a klíma, mert a munkahelyemen nagyon hűvös van, aztán meg kimegyek a napra. Szerintetek lehet gyulladás? Allergiás is szoktam lenni, de ilyen erős fejfájás nem szokott jelentkezni.2021. jún. 22. 07:45
1/6 anonim válasza:
A légkonditól simán lehet, igen. Jobbulást!
3/6 anonim válasza:
Sajnos simán kaphatsz. Nekem is a légkondi ugrott be elsőnek.
4/6 anonim válasza:
Nekem ízületi gyulladás lett belőle. Nehezen javult...
5/6 anonim válasza:
Nekem ugyanez van 1 hete, fáj az arcüregem is és a fejem, nátha nem mindig jön ki, pedig én nem dolgozom klímás helyen, legfeljebb addig vagyok klímában ameddig bevásárolok.
6/6 anonim válasza:
Nekem mindig pollenektol durran be a kronikus arcureggyulladasom. Telen a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!