Véres széklet,érdemes elmenni orvoshoz?
Külső aranyerem volt,de elmúlt.
Orvos látta,de csak ujjal körbetapogatta nyilást belülről.(sebészet fogadott,nem proktologus)
Elmúlt már,de gyakran fáj nyomásnál,ill véres székletem is gyakran.Tudom attól elmúlt külsőre belül lehet,ez lehet oka?
Ok,köszi.
Azért már kb 1hónapja elmúlt már.
Igen,az a biztos.
Külső aranyérnél is elmentem,de mivel háziorvos táppénz miatt ráírta S betűt,hogy sűrgös,felküldtek sebészet és az nem ugyanaz,mint proktológusi vizsgálat.
Szokott fájni is,ill élénkpiros vér.
Válaszod köszönöm!
Élénk piros akkor az friss vér. Mindeképpen doki!
Szívesen, de nagyon nincs mit. :)
Szia!
Milyen jellegű volt a vérzés? Ha kevés és a felszínén és piros az valószínű megint aranyér lesz, vagy ánusz eredetű probléma.
Szerintem menj el vele egy jó proktológushoz.
Köszi választ,élénk piros volt,s elég sok.Nem rengeteg,de tisztán látható volt,v törlésnél papiron szinte csak vér volt.
Néha fáj székelés,szóval kell vmit kezdeni majd vele,csak 60km vagyok bejelentve néha nehéz munka melett átbuszozni s 2út,mert időponthoz is beutaló kel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!